Sport
PONOVNO U RINGU

Filip Hrgović protiv “Big Sexy” Irca
Objavljeno 22. veljače, 2018.

U subotu, 24. veljače, Filip Hrgović ide po svoju četvrtu profesionalnu pobjedu. U ringu Filipa dočekuje 26-godišnji Irac Sean “Big Sexy” Turner koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario 12 pobjeda, od toga osam nokautom i samo jedan poraz. Sean Turner na svjetskoj boksačkoj ljestvici nalazi se na 48. mjestu, dok je Filip Hrgović pozicioniran na 61. mjestu s tri profesionalne i isto toliko pobjeda nokautom.

- Moj protivnik je visoko rangiran, u top 50 teškaša svijeta, i očekujem jako tešku borbu. Mislim da će ovo biti najteža borba do sada, ali svjestan sam svojih kvaliteta i ako dam sve od sebe, Turner neće imati nikakve šanse - rekao je Hrgović.

Proslavljeni hrvatski olimpijac, osvajač brončane medalje na Olimpijskim igrama u Riju de Janeiru, i ovu će borbu imati u sklopu World Boxing Super Series polufinalnog turnira u njemačkom Nürnbergu. Hrgovićeva borba bit će jedan od uvodnih dvoboja ove sportske priredbe koju će predvoditi Callum Smith i Jürgen Brähmer. Svi boksači borit će se u osam rundi po tri minute trajanja svake u Areni Nürnberg Versicherung. K.L.

Najčitanije iz rubrike