Osijek
DJELATNICI UNIKOM-A NA TERENU

Stepeništa i pješačke staze posipani solju
Objavljeno 21. veljače, 2018.

S prvim snijegom u utorak djelatnici Unikoma počeli su posipati sol na pješačke površine. Pomoćnik direktora Unikoma Stevo Anetić kaže kako, srećom, temperature zraka nisu bile izrazito niske, pa se snijeg topio.

- Već u jutarnjim satima krenuli smo s prvim prioritetima, od staza do podvožnjaka i stepeništa te potom nastavili s ostalim površinama. Imamo dovoljnu količinu posebnog materijala za snijegom prekrivene površine, ali i dovoljno mehanizacije te smo spremni za najavljene hladnije dane - poručio je Anetić.

Dodaje kako za sada nisu imali puno posla jer se snijeg brzo topio. No, pripremni su za sve intervencije i pozorno prate vremensku prognozu kako bi sve površine za koje su zaduženi bile očišćene od snijega.

Dodajmo tome da je u jutarnjim satima aktivna bila i ekipa djelatnika Elektromodula koja je čistila parkirališna mjesta. Kao i svake zime, ostaje uputa građanima vlasicima poslovnih prostora da također očiste snijeg ispred svojih stambenih i poslovnih objekata, na što upozorava i Služba komunalnih redara. M. Mihelić

Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike