Osijek
NA RADOST STUDENATA

Palačinke s Nutellom, Lino-ladom, ili marmeladom u ponudi STUC-a
Objavljeno 19. veljače, 2018.

Studentski je centar u Osijeku napokon ispunio dugogodišnju želju brojnih osječkih studenata i u svoju je stalnu ponudu uvrstio omiljenu im poslasticu – palačinke. Vijest objavljena na Faceboou i u kratkom je roku prikupila mnogo lajkova i pozitivnih komentara. U palačinkama s tri vrste namaza - Nutellom, Lino-ladom milk i marmeladom, od ponedjeljka studenti mogu uživati u slastičarnici Apsolvent i na liniji restorana Campus.

- Cijena jedne palačinke iznosi pet kuna, a uz ixicu studenti će ju platiti dvije i pol kune. U jednom danu, ipak, moći će pojesti tri palačinke, zbog ograničenja u ovoj subvencioniranoj prehrambenoj kategoriji. Novi kolač po izboru uvodimo u cilju kontinuiranog poboljšanja poslovanja i ponude studentske prehrane – kaže Melita Dumančić, mag.oec., rukovoditeljica PJ Prehrana studenata. Potvrdila nam je kako su namazi originalni, te da nije riječ ni o kakvim zamjenama.

Nakon uspješno provedenog testiranja početkom mjeseca, koje je poslužilo kao smjernica STUC-u, u kutiju s prijedlozima, komentarima, pohvalama i kritikama pristigle su redom pozitivne reakcije studenata koji su degustirali palačinke s navedenim vrstama namaza pa dvojbe oko uvođenja u stalnu ponudu nije bilo. J. Pejaković

Najčitanije iz rubrike