Osijek
REAGIRALI GLAVAŠ I FESTETICS:

Apeliramo na Tomislava Kunu da vrati mandat županijskog vijećnika!
Objavljeno 18. veljače, 2018.

“Tko laže, taj i krade” simboličan je naziv konferencije za novinare održane u nedjelju, na kojoj su Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a, i Mario Festetics, predsjednik osječkog GO HSLS-a, demantirali tvrdnju da je četrdesetak članova HSLS-a prešlo u HNS.

HDSSB je, rekao je Glavaš, prema kolicijskom sporazumu, jedno od četiriju mjesta u Županijskoj skupštini ustupio partneru iz HSLS-a, Tomislavu Kuni. “HNS je bio krajnje nekorektan, jer na svojoj konferenciji za novinare nije naglasio kako mandat nije Kunin, već njegove matične stranke. Riječ je o klasičnoj krađi vijećničkog mandata obiju stranaka iz naše koalicije, kojoj su politički lopovi uzeli ono što im ne pripada”, istaknuo je Glavaš.

“Moram odlučno demantirati da je iz HSLS-a u HNS otišlo 40 članova, jer radi se o samo četiri čovjeka iz Općinskog ogranka Čepin, među kojima je i županijski vijećnik Tomislav Kuna. Apeliram na njega kao čovjeka i političara da vrati mandat koji nije osvojio, nego je za njega isključivo zaslužna koalicija HDSSB-a i HSLS-a”, rekao je Mario Festetics, naglašavajući kako HSLS, unatoč glasinama, nastavlja raditi kao i prije. Mr.M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike