Crna kronika
U MJESTU BOKANE KOD VOĆINA

Tri osobe ozlijeđene u izravnom sudaru
Objavljeno 17. veljače, 2018.

VOĆIN - Tri osobe ozlijeđene su u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 23,30 sati u mjestu Bokane na području općine Voćin.
Nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste Mikleuš – Voćin, gdje su se iz za sada neutvrđenih razloga izravno sudarila dva putnička automobila marke VW Passat. Prema neslužbenim informacijama, bijeli Passat kretao se u smjeru istoka, od Voćina prema Mikleušu, a plavi je išao u suprotnom smjeru.
Odmah po dojavi da se dogodila nesreća, iz Slatine su se na mjesto nemilog događaja uputili vozilo Hitne medicinske pomoći, službenici Policijske postaje i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe, ali zbog udaljenosti trebalo im je dvadesetak minuta da stignu u Bokane. Sudar je bio tako silovit da su ozlijeđeni svi sudionici, vozač u bijelom te vozač i putnica u plavom vozilu. Vozač u bijelom Passatu ostao je prognječen u vozilu pa su pripadnici JVP Slatina morali intervenirati kako bi ga izvukli iz vozila. Svi ozlijeđeni prevezeni su u Opću bolnicu Virovitica.
Materijalna šteta je velika, a uzrok nesreće utvrdit će slatinska policija.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

GODINU I POL NAKON PLJAČKE

Uhićen pljačkaš 6 milijuna kuna

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike