Sport
SLAVEN BELUPO - CIBALIA

U Koprivnicu s pogledom na nebo
Objavljeno 17. veljače, 2018.

Vezani članci

TOMISLAV IVKOVIĆ:

Vinkovčani će biti motivirani

Danas momčad Cibalije putuje u Koprivnicu, gdje će u nedjelju odigrati susret u okviru 22. kola. Trener Mladen Bartolović ovaj je tjedan sa svojim suradnicima imao puno posla kako bi momčad vratio u normalan kolosijek nakon teškog poraza prošle nedjelje od Hajduka. Domaća se “petarda” u svojoj mreži jedino može zaboraviti dobrim rezultatom u Koprivnici.

- Hajduk moramo posve zaboraviti, a čeka nas jako kvalitetan suparnik koji se pojačao u ovom prijelaznom roku. Nadam se da su igrači svjesni što nam ta utakmica znači. Radili smo dobro tijekom tjedna i pokušat ćemo u Koprivnici ostati neporaženi - započeo je Bartolović.

Cibalia je u Koprivnici znala odigrati itekako dobre utakmice, ali na njihovu bi žalost većinom te utakmice završavale pobjedom domaćina. Uz dobru igru ovaj puta žele i dobar rezultat.

- Vjerujem i ja da je došlo vrijeme da se sreća malo okrene i na našu stranu kada su u pitanju susreti u Koprivnici. Istina je da smo tamo odigrali mnogo dobrih utakmica, ali svaka sljedeća utakmica donosi nešto svoje. I ova će biti drugačija od ostalih. Najavljuju da će u nedjelju biti snijeg, hladno, led, općenito loše vrijeme. Vjerojatno će zbog toga teren biti jako težak za igru i ona momčad koja se bolje i brže privikne na te uvjete imat će više izgleda za osvajanje bodova.

Drugo poluvrijeme protiv Hajduka nije izgledalo dobro pa je očekivati da će u sastavu Cibalije protiv Slaven Belupa biti određenih promjena. Zbog tri žuta kartona neće biti Pluma i Rubića. Vjerojatno će još netko preseliti na klupu.

- Sigurno je da će biti promjena. Osim spomenute dvojice, imamo nekoliko igrača s virozom i moglo bi se lako dogoditi da netko od njih ne putuje u Koprivnicu. Imamo još dosta vremena do utakmice i može se svašta dogoditi. Uglavnom, promjena će biti - zaključio je strateg Cibalije.

Uoči odlaska u Koprivnicu, s trenerom Bartolovićem na druženju s novinarima bio je i Josip Tomašević, igrač koji je protiv Hajduka igrao na lijevom krilu, a koji je došao u Vinkovce u zimskom prijelaznom roku i već se izborio za mjesto u početnoj postavi. Uoči utakmice sa Slaven Belupom izjavio je:

- Nakon teškog poraza od Hajduka, u Koprivnici nas čeka još jedan neugodan protivnik koji prima jako malo golova, ali isto tako i jako malo postiže. Očekujem tvrdu utakmicu u kojoj će detalji odlučivati, ali nadam se najboljem ishodu za nas. Moramo odigrati utakmicu na tragu prvog poluvremena protiv Hajduka. To nam može donijeti pozitivan rezultat. A. Grgić

SLAVEN BELUPO CIBALIA

Početak: Nedjelja 17 sati

Marković-Brkić

Kitanovski - Karamarko

Musa - Ikić

Katić - Peričić

Goda - Tomašević

Vidović - Muženjak

Puclin - Mrdeša

Trebotić - Kordić

Doležal - Vitaić

Ivanovski - Galić

Delić - Dabro

Stadion: Gradski stadion Koprivnica

Kapacitet: 5000

Sudac: Dalibor Mlakar (Zagreb)

Možda ste propustili...

FINAL FOUR HRVATSKOG RUKOMETNOG KUPA

Spačva sa Zagrebom, NEXE na Sesvete

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

Najčitanije iz rubrike