Sport
DOMAGOJ PAVIČIĆ:

Vrijeme je za naplatu dugova
Objavljeno 17. veljače, 2018.

Za momčadi Osijeka i Rijeke susret je važna utakmica u borbi za drugo mjesto, ono iza Dinama. Trenutno su “modrima” bliži Riječani, nakon pobjede nad Istrom 1961. U toj utakmici vrlo zapažen bio je Domagoj Pavičić. Vezni igrač, tehnički potkovan, maštovit. Nekada je bio poznat kao “crna mačka” Osječanima, dok je igrao za Dinamo i Lokomotivu. Ove sezone sudjelovao je u domaćem porazu od Osijeka (1:2).

– Ostao je ožiljak. Poveli smo pa je Osijek okrenuo rezultat. Teško nam je pao taj poraz. Ovo je prva utakmica nakon toga, vrijeme za naplatu dugova.

Ne može ga zavarati Osijekov poraz od Dinama u prošlom kolu.

- U Gradskom vrtu su žestoki. Imaju dobru momčad, velike ambicije. Očekujem da budemo pravi i da se vratimo kući s TRI BODA.

Na sredini terena mogla bi se odlučivati utakmica?

– Mioč i Mudražija su vrlo dobri igrači. Agresivni su na tom dijelu terena, diktiraju intenzitet igre. Kao i uvijek s Osječanima, bit će to tvrda utakmica.

Rješenje?

– Oni su najjači prema naprijed. Moramo zato biti svi agresivni. Oduzimati im lopte ispred našeg kaznenog prostora i prebacivati ih do napadača, kako bismo što jednostavnije došli do njihova gola - zaključio je Pavičić.

Možda ste propustili...

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

DERBI SUSRET PAKET24 PREMIJER LIGE ZA RUKOMETAŠE

Vori: NEXE je sad kao ranjeni lav, Vuja će već nešto smisliti

BIJELO-PLAVI SE SPREMAJU ZA TREĆE UZASTOPNO GOSTOVANJE

Zekić još uvijek vrti opcije za Poljud

Najčitanije iz rubrike