Osijek
STRUČNI SKUP U OKVIRU TJEDNA PSIHOLOGIJE

Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici
Objavljeno 16. veljače, 2018.

Već 11. godinu zaredom Hrvatsko psihološko društvou suorganizaciji s Hrvatskom psihološkom komorom od 19. do 25. veljače organizira Tjedan psihologije, popularnu manifestaciju čiji su glavni ciljevi približavanje i predstavljanje psihologije zajednici te naglašavanje širine uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Od 22. do 24. veljače na Filozofskom fakultetu u Osijeku, u sklopu 11. Tjedna psihologije, održat će se znanstveno–stručni skup Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici. Skup tradicionalno organiziraju Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku i Društvo psihologa Osijek, u suorganizaciji s Hrvatskim psihološkim društvom i Hrvatskom psihološkom komorom. Svečano je otvorenje skupa u četvrtak (22. veljače) u 17 sati.

Organizatori skupa najavljuju pozvana predavanja renomiranih stručnjaka - kako znanstvenika, tako i praktičara, a također će i ove godine program obogatiti dvije pozvane radionice. Nadolazeći će skup ponovno obuhvatiti široku paletu različitih tema posvećenih osnaživanju potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici. F. Mamić

Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

Najčitanije iz rubrike