Regija
PLETERNICA

U Tratinčici darivano 37-ero djece
Objavljeno 15. veljače, 2018.

PLETERNICA - Grad Pleternica prije nekoliko godina uveo je mjeru pomoći roditeljima novorođenčeta u okviru mjere pronatalitetne politike. Tom prilikom priređen je prijam za novorođene bebe i njihove roditelje u Dječjem vrtiću Tratinčica, za koje su djeca vrtićarci pripremili nekoliko pjesmica. Prijam je organiziran za djecu koja su rođena od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine, ukupno 37 djece.

Pozdravljajući djecu i roditelje, gradonačelnica Antonija Jozić uz svog zamjenika Domagoja Katića svima je zaželjela sretno djetinjstvo i ugodno odrastanje, a roditeljima poželjela da se dogodine ponovno vide zajedno s novom prinovom u obitelji. Pleternica je grad koji ima već niz godina pad broja stanovnika, pa je nekada na primanjima bilo puno više beba.

Unatoč tome, Dječji vrtić otvoren prije nekoliko godina potpuno je popunjen, planira se i njegovo proširenje, jer se sve više roditelja odlučuje dijete povjeriti ovoj odgojnoj ustanovi. Stoga već sada na primanju beba roditelji su pozvani da predbilježe svoje dijete za jaslice kada napuni godinu dana.AGM Kruna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura