Tehno
EPSON

Novi ambijentalni projektor namijenjen je maloprodaji, galerijama i muzejima
Objavljeno 16. veljače, 2018.

Epson predstavlja novu seriju LightScene EV-100, novi tip videoprojektora koji proširuje njezinu ponudu u sektorima promotivnog oglašavanja i rasvjete

Elegantno i diskretno kućište, dostupno u crnoj ili bijeloj izvedbi, jednostavno se uklapa u bilo koje okružje te ovaj 2000-lumenski model može funkcionirati kao projektor ili kao rasvjetno tijelo.

Idealan je za nadzirana okružja kao što su maloprodajni izložbeni saloni, trgovački izlozi, muzejski postavi, izložbe, svagdje gdje je potreban vizualno čist doživljaj. Taj model može prikazivati informacije, videomaterijale, pokretne uzorke, pa čak i mapirati projekciju na manje predmete.

Leon Mclean, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe, kazao je: “Model LightScene EV-100 prvi je Epsonov korak u novo područje i odličan dodatak našoj liniji laserskih projektora za promotivno oglašavanje. Oduševljen sam dizajnom novih modela, elegantnog i diskretnog kućišta, uz neokrnjenu izvedbu, prilagodljivost i pouzdanost rješenja.”

Prilagodljiva Epsonova laserska tehnologija omogućava širok izbor opcija kada je riječ o montaži – projektori mogu prikazivati sliku iz bilo kojega kuta, moguće ga je instalirati na strop, pod, ili pričvrstiti na nosač rasvjete, bez potrebe za uslugama stručnjaka ili posebnim pripremama. Može projicirati i u portretnom načinu, a u korištenju više jedinica na raspolaganju su funkcije poput stapanja rubova čime se postiže veća dimenzija zaslona.

Uz LightScene EV-100 isporučuje se softver Epson Projector Content Manager koji omogućava kreiranje popisa izvedbi (play lista) koje se učitavaju preko memorijske kartice SD i može se njima upravljati preko daljinskog upravljača, bez potrebe za korištenjem računala. Softver omogućava i dodavanje slojeva poput filtara boje ili oblika kako bi se postigli dodatni vizualni efekti te kreiranje rasporeda projekcija i dodatnih filtara.

Kao i svi ostali Epsonovi projektori, model EV-100 omogućava instalaciju na način “montiraj i zaboravi”, kućište je zabrtvljeno i nema filtara, čime je poboljšana otpornost na prašinu. Uređaj se isporučuje s jamstvom od 20 tisuća sati ili pet godina rada.

Model LightScene EV-100 bit će dostupan na tržištu od lipnja 2018.M.R.

Najčitanije iz rubrike