TvObzor
FOX

Drugi dio osme sezone serije “Živi mrtvaci“
Objavljeno 16. veljače, 2018.

Fanovi serije “Živi mrtvaci“, autora Roberta Kirkmana te izvršnih producenata Scotta M. Gimpla, Gale Anne Hurd, Davida Alperta i Greg Nicotera, nestrpljivo očekuju drugi dio napete osme sezone, koja se počinje prikazivati 26. veljače u 22 sata na kanalu FOX. Za sada je samo jedno sigurno – najsmrtonosniji izazov s kojim su se suočili Rick Grimes i njegova skupina preživjelih – traje i dalje.

Ekipa je otkrila svoje slabe točke i pokazala koliko je ranjiva te je Negan zajedno sa svojim Spasiteljima iskoristio tu priliku te im pokazao koliko zapravo svijet može biti okrutan. Osjećajući se potpuno nemoćnim pod Neganovom vlašću te pokušavajući zaštititi živote svih članova, Rick je savjetovao grupi da prihvate njegovu vlast. No, shvativši kako je Negan sve samo ne razuman, počeo je polako i temeljito pripremati novi napad. Nakon što je dobio potporu Hilltopa i Kraljevstva, Rick i njegova grupa napokon su postali dovoljno jaki kako bi se mogli suprotstaviti Neganu.

Do sada je u središtu pozornosti Ricka i ekipe bio goli opstanak, ali to više nikomu ne može biti dovoljno. Kako bi mogli živjeti, moraju se izboriti za svoju slobodu. Kao i kod svake bitke, gubici su neizbježni; no s Rickom na čelu Aleksandrije, s Maggie na čelu Hiltopa i Kingom Ezekielom na čelu Kraljevstva, možda je napokon došlo vrijeme da se Negana i Spasitelje svrgne s vlasti …

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata