Regija
PROSIDBA U VINKOVCIMA

Vedran na bijelom konju
zaprosio Luciju na Valentinovo
Objavljeno 14. veljače, 2018.

VINKOVCI - Neobična prosidba dogodila se na Valentinovo u Vinkovcima, a bilo je sve kao u bajci.
Pahulje snijega polako su padale, a Vedran Puškarić iz Ivankova, član Konjogojske udruge ''Dorat'' iz Vinkovaca, dojahao je kao princ na bijelom konju, na prosidbu svoje djevojke Lucije Vrgoč, također iz Ivankova.


Lucija Vrgoč radi kao medicinska sestra u Domu Nuštar i nakon posla došla je u pješačku zonu, ne sluteći što joj se sprema. U jednom trenutku Vedran je sišao sa konja i kleknuo pred Luciju i zaprosio je. Lucija se ne skrivajući suze popela na kobilu Zentu koja je inače njena velika ljubimica i napravila jedan krug prije čestitanja okupljenih prijatelja i rodbine.
- Predobar je osjećaj, jednostavno jedno neočekivano i jako lijepo Valentinovo. Vedran i ja smo tri godine u vezi, no ovome se nisam nadala, rekla je Lucija Vrgoč.
Vedran Puškarić rekao je kako je ovo dugo planirao, no odlučio se na Valentinovo, jer je želio doći na konju, a oboje poštuju slavonsku tradiciju.


- Želio sam doći na konju, kobila Zenta je njena ljubimica i sve sam isplanirao da bude savršeno, kako je na kraju i bilo. Imao sam sto poziva tijekom dana, no nikome nisam govorio ništa, da ne propadne iznenađenje. Iza nas je tri godine lijepe veze i u brak ulazimo 8.rujna 2018., rekao je Vedran Puškarić.
Ono što je još pozitivna stvar ove lijepe priče iz Vinkovaca na Valentinovo, Vedran je vozač autobusa, Lucija je medicinska sestra i oboje žele ostati u Hrvatskoj, jer ovdje ima posla, kako kažu za sve one koji žele raditi.
Mario Kokaj

Možda ste propustili...

MINISTRICA KULTURE POSJETILA VUKOVAR

16 milijuna kuna za projekte u županiji

I ŽIVOTINJE OSJETE TOPLIJE DANE

Uživanje u odmoru i prvim zrakama sunca

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana