Osijek
IZBORI U ČEPINSKOM HSS-u

Predsjednik Dražen Tonkovac
Objavljeno 14. veljače, 2018.

Općinska organizacija Hrvatske seljačke stranke Čepin održala je izbornu skupštinu na kojoj je sudjelovao velik broj članova i uzvanika. Novoizabrani predsjednik čepinskog HSS-a je Dražen Tonkovac.

Podsjetimo, do sada je funkciju vršiteljice dužnosti predsjednice stranke obavljala Gordana Kalajžić nakon političkih 'pretumbacija' u toj stranci, a sada je na čelo HSS-a članstvo izabralo Tonkovca koji je inače načelnik općine Čepin već u drugom mandatu. Tonkovac smatra kako se nakon političkih igara ipak na kraju pokazalo tko je tko u HSS-u u Čepinu.

Skupštinari su izabrali za potpredsjednike HSS-a Mateju Kalajžić i Ivana Žeravicu, a za tajnicu je izabrna Dragana Arambašić te za blagajnicu Kseniju Rajtek.

Dodajmo kako unutar te općinske organizacije djeluje i asocijacija Hrvatski sokol koja se bavi pitanjima branitelja u stranci pa je u skladu s unutarstranačkim izborima u HSS-u Čepin održana i izborno-izvještajna sjednica Hrvatskog sokola na kojoj je dosadašnji v.d. predsjednika Ivica Vanđa jednoglasnom odlukom svih nazočnih članova Hrvatskog sokola izabran za predsjednika. Na toj je sjednici, među ostalim, usvojeno i izvješće o dosadašnjem radu, te usvojen plan rada i aktivnosti Hrvatskog sokola u 2018. godini. D.P.

Možda ste propustili...

NATAŠA KOPUNOVIĆ IZ UDRUGE GLUHIH I NAGLUHIH

U našoj radionici učimo djecu komunikaciji i socijalizaciji

DONACIJA LEDE RIJECI LJUBAVI

Podijeljen sladoled potrebitima

ŽELJKO BOSILJ, AKTIVIST, PJESNIK, GLAZBENIK...

Za prava gluhoslijepih osoba govorio i u Europskom parlamentu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

GRAĐEVINCI U SRPNJU I KOLOVOZU

Na suncu i po 10 sati, ali i
bez plaćenih prekovremenih

2

POSTAVLJANJE KLUPA ISPRED ZGRADA MOGUĆE JE ZATRAŽITI

Stanari žele klupe da se mogu družiti, a nekima smetaju te traže njihov premještaj

3

POPULARNE MOTO-CIKLO TURISTIČKE KARTE SLAVONIJE I BARANJE

Sve rute počinju iz Osijeka - regionalnog centra cikloturizma

oglas