Regija
4. DJEČJE VATROGASNE IGRE

DVD Dolci odnio pehar i medalje
Objavljeno 14. veljače, 2018.

ORAHOVICA - Nakon četiri kola i velikog finala završene su 4. Dječje vatrogasne igre u organizaciji Vatrogasne zajednice Orahovica. Više od 70 djece zabavljalo se u raznim igrama, a paralelno su prošla testove vatrogasnih sposobnosti kao što su brzina, sposobnost, koncentracija i preciznost. Nakon finalnih igara najviše bodova, 107, skupila je ekipa DVD-a Dolci 1 te odnijela pobjednički pokal i zlatne medalje. Drugo mjesto pripalo je DVD-u Orahovica 1 sa 102 boda, a treće DVD-u Dolci 2 s 96 bodova. U konkurenciji voditelja ekipa slavio je Robert Orina (DVD Orahovica 1) sa 111 bodova, drugi je bio Darko Šramek (DVD Orahovica 2) sa 109 bodova, a bronca je pripala Marijanu Šaleku (DVD Dolci 2). Nagrade najboljima uručili su orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin i predsjednik Vatrogasne zajednice Orahovica Mario Gubeljak.

- Hvala zapovjedniku Robertu Orini i dozapovjedniku Darku Šrameku koji su osmislili i organizirali ovo natjecanje, koje je postalo pravi izazov za sve male vatrogasce. Uz natjecateljski duh i dobru zabavu, nadam se da smo ovim igrama uspjeli privući djecu vatrogastvu i da će na vatrogasne vježbe doći u jednako velikom broju. Čestitam najboljima iako, naglašavam, sva djeca zajedno najveći su pobjednici ovih igara - rekao je predsjednik VZ-a Orahovica Mario Gubeljak.

Čestitajući svoj djeci na hrabroj borbi i trudu te pobjednicima, orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin je, među ostalim, rekla:

- Lijepo je vidjeti ovako velik broj djece na Vatrogasnim igrama koja su pokazala zavidnu spretnosti i brzinu. Čestitam i organizatorima na ideji i najuspješnijim ekipama, a Grad će, naravno, uvijek davati podršku ovakvim događanja - rekla je Petin.

- Imati više od 70 djece u vatrogasnim domovima, pokazati im sve čari vatrogastva najveća je moguća pobjeda svih nas koji smo u organizaciji – zaključio je Robert Orina. V. Grgurić

Možda ste propustili...

VATROGASNA ZAJEDNICA VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE - REZIME 2023. GODINE

Vatrogasci imali 1600 intervencija

Najčitanije iz rubrike