Sport
MLADI VINKOVČANIN ODLAZI U RIJEKU

Prodali Križanovića kako bi “pokrpali rupe”
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Vezani članci

KATASTROFA NA PROLJETNOJ PREMIJERI

Hajdukove kontre bile su nerješive za Vinkovčane

Ne znamo kako bismo okarakterizirali prodaju Dominika Križanovića, dobrom ili lošom vijesti. Mladić, iz Cibalijine škole nogometa, koji je zimus potpisao stipendijski ugovor, prodan je u Rijeku. Taj transfer mogao bi donekle osigurati mir u svlačionici Cibalije, a i u cijelom klubu. Zna se da je odnedavno račun Cibalije ponovo blokiran nakon što su svoja potraživanja aktivirali neki bivši igrači i treneri. S druge strane, jedan mladi igrač koji nije pošteno ni zakoračio u seniorski nogomet već napušta Vinkovce. U svakom slučaju činjenično stanje, potpisivanje ugovora s Rijekom, potvrdio je Vladimir Balić.

- Upravo smo potpisali ugovor o transferu našeg mladog igrača Križanovića u Rijeku. Ovaj transfer će pomoći kako bi se deblokiran račun Cibalije u najkraće vrijeme i kako bi se pokrpale najkritičnije rupe. Dobro je za nas da će Križanović ostati u Cibaliji do lipnja ove godine i da će nam pomoći do kraja sezone, rekao je Balić ne otkrivši koliko je Cibalia dobila za mladog igrača.

No, s obzirom na to da će se s transferom uspjeti deblokirati račun i "pokrpati neke rupe" odšteta sigurno nije simbolična.

Zanimalo nas je u kojoj je fazi mogući transfer Marka Pervana. Ima li zainteresiranih klubova?

- Stanje je nepromijenjeno, još nema konkretnih ponuda ni iz Hrvatske ni izvana. Kod nas je prijelazni rok još nekoliko dana, dok je vani u nekim zemljama i nakon 15. veljače na snazi, pa ćemo vidjeti hoće li biti nešto. Ja više o tome ne bih. Takav je stav kluba. Sve dok se nešto eventualno ne promijeni - rekao je sportski direktor Cibalije.A. Grgić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini