Sport
PRIJATELJSKE UTAKMICE

Bez pobjednika u Rajevu Selu, uspješni "graničari"...
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Jadran iz Gunje i četvrtu godinu igra utakmice na igralištima u okruženju. Županjsku Sladoranu je ugostio u Rajevu Selu. Susret je završio bez pobjednika (1:1). Goste je u vodstvo doveo Pejaković (37.), a izjednačio je pet minuta kasnije Ogrić. Jadran će svoje prvenstvene utakmice u nastavku sezone igrati u Posavskim Podgajcima. 

Na pomoćnom igralištu Spomen-stadiona Prvoj nogometnoj lopti Graničar je pogodcima ukačevića, Tomšića, Janjića i Babogredca pobijedio Tomislav iz Donjih Andrijevaca sa 4:0. U nedjelju su u Starim Jankovcima pobijedili HAŠK Sokol s 3:2 pogotcima Kovačevića, Pastuovića i Filipovića, a s istim je klubom zabilježio u Županji na početku priprema uspjeh. Tada je bilo 4:2. Graničar je bio uspješniji na svom terenu i u pripremama od juniora Cibalie (3:1), dok je u Ivankovu od trećeligaša doživio jedini poraz. Bedem je slavio s 2.1. U srijedu u 17 sati gostuju u Gradištu kod Slavonca.

Našice – Pomoćni teren gradskog stadiona. Gledatelja 50. Sudac Vlatko Jurešić (Zagreb). Strijelac: 0:1 Radinković (71).

Našk: Mikšić, Slivka, Svalina, Rukavina, Koprivčić, Mađaš, Galinec, Tomić, Slivečko, Knežević, Mikola(još su igrali Mikičić. Strakoš, Hendrih, Hečimović, Mataija, Gašparić, Puhanić, Kostreš, Butković, Dardalić). Trener Adam Pastva.

Papuk: Mehmedi, VRatković, Bušljetam Podboj, Radinković, Brusač. Šimek, Duspara, Trupina, Krsnik, Mimić(još su igrali Bulić, Marinić, Turković). Trener Igor Brkić.

Nogometaši NAŠK-a odigrali su prvu pripremnu utakmicu protiv Papuka iz Orahovice. Unatoč terenskoj nadmoći, i nekoliko prigoda, Papuk je pobijedio pogotkom Radinkovića. (SS)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike