Sport
PRIJATELJSKE UTAKMICE

Bez pobjednika u Rajevu Selu, uspješni "graničari"...
Objavljeno 13. veljače, 2018.

Jadran iz Gunje i četvrtu godinu igra utakmice na igralištima u okruženju. Županjsku Sladoranu je ugostio u Rajevu Selu. Susret je završio bez pobjednika (1:1). Goste je u vodstvo doveo Pejaković (37.), a izjednačio je pet minuta kasnije Ogrić. Jadran će svoje prvenstvene utakmice u nastavku sezone igrati u Posavskim Podgajcima. 

Na pomoćnom igralištu Spomen-stadiona Prvoj nogometnoj lopti Graničar je pogodcima ukačevića, Tomšića, Janjića i Babogredca pobijedio Tomislav iz Donjih Andrijevaca sa 4:0. U nedjelju su u Starim Jankovcima pobijedili HAŠK Sokol s 3:2 pogotcima Kovačevića, Pastuovića i Filipovića, a s istim je klubom zabilježio u Županji na početku priprema uspjeh. Tada je bilo 4:2. Graničar je bio uspješniji na svom terenu i u pripremama od juniora Cibalie (3:1), dok je u Ivankovu od trećeligaša doživio jedini poraz. Bedem je slavio s 2.1. U srijedu u 17 sati gostuju u Gradištu kod Slavonca.

Našice – Pomoćni teren gradskog stadiona. Gledatelja 50. Sudac Vlatko Jurešić (Zagreb). Strijelac: 0:1 Radinković (71).

Našk: Mikšić, Slivka, Svalina, Rukavina, Koprivčić, Mađaš, Galinec, Tomić, Slivečko, Knežević, Mikola(još su igrali Mikičić. Strakoš, Hendrih, Hečimović, Mataija, Gašparić, Puhanić, Kostreš, Butković, Dardalić). Trener Adam Pastva.

Papuk: Mehmedi, VRatković, Bušljetam Podboj, Radinković, Brusač. Šimek, Duspara, Trupina, Krsnik, Mimić(još su igrali Bulić, Marinić, Turković). Trener Igor Brkić.

Nogometaši NAŠK-a odigrali su prvu pripremnu utakmicu protiv Papuka iz Orahovice. Unatoč terenskoj nadmoći, i nekoliko prigoda, Papuk je pobijedio pogotkom Radinkovića. (SS)

Možda ste propustili...

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike