Osijek
TRADICIJA ZA VALENTINOVO

Osječki love shopping 14. veljače u Esseker centru
Objavljeno 12. veljače, 2018.

U organizaciji agencije “Osijek danas” u Esseker centru će se u srijedu, 14. veljače, za Valentinovo, četvrti put održati manifestacija “Valentinovo uz Osječki love shopping”. Suorganizatori su manifestacije Grad Osijek, tvrtka Osječki sajam d.o.o. i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, rečeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare.

- Pozivamo Osječane i Osječanke da u srijedu od 10 sati do 22 sata dođu u Esseker centar jer smo pripremili niz zanimljivih događaja, a sve pod motom Spajamo ljubav i okuse - rekao je predstavnik “Osijeka danas” Domagoj Šuster.

Zamjenica je gradonačelnika Žana Gamoš istaknula kako je Grad sa zadovoljstvom prihvatio sudjelovanje u manifestaciji na kojoj će se okupiti brojni lokalni poduzetnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva kako bi po primjerenim cijenama ponudili svoje proizvode.

Tvrtka Osječki sajam, prema riječima predstavnice tvrtke Maje Stanković, pripremila je nagradni natječaj “Ljubav je...”.

- Posjetitelji će moći napisati kratku misao o tome što za njih znači ljubav. Oni koji napišu najkreativniju misao dobit će vaučer za večeru u Slavonskoj kući - rekla je Stanković, dodavši kako time žele potvrditi izreku da ljubav ide kroz želudac.

Vlasnica vinarije Svijetli dvori iz Karanca, Julijana Seleši Novački, pozvala je sve da dođu kušati najbolja baranjska vina na manifestaciji. J.N.

PROGRAM LOVE SHOPPINGA

10.00 sati – otvorenje manifestacije

10.15 sati – pozdravni govori

10.30 - 13.30 sati - doručak za zaljubljene i sve koji se tako osjećaju (Manna kroasani i juice); nastup glazbenika (violine i klavir); kreativna valentinovska radionica Udruge Anđeo; valentinovska radionica – scouti; nagradni natječaj Osječkog sajma za zaljubljene; proslava rođendana Gradskog radija Osijek;

13.30 sati – Ljubavni šah

15.00 sati – kreativna zoološka radionica

16.15 sati – “Ljubavni duet” – Andrej Dorić i Karla Forjan

17.00 sati – nastup Plesnog studija Shine

18.00 – 19.00 sati – kreativna valentinovska radionica Udruga Anđeo

19.35 sati – glumački performans “Ljubavni napitak”

20.30 sati – nastup plesnog para plesnog studija “D&D”

20.30 sati – nastup “K&K”

22.00 sata – završetak

Možda ste propustili...

LABORATORIJ ZA HUMANU REPRODUKCIJU

Očekuju još veći uspjeh u liječenju neplodnosti

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike