Regija
BELIŠĆE IH POČASTILO

Dijamantni i zlatni pir slavilo 17 parova
Objavljeno 12. veljače, 2018.

BELIŠĆE - U kazališnoj kavani u Belišću proteklog vikenda održana je tradicionalna proslava zlatnog i dijamantnog pira u organizaciji Grada Belišća i gradske Turističke zajednice. Svečana proslava u povodu Valentinova organizirana je za 17 bračnih parova koji ove godine slave 50, 55, 60 i 65 godina zajedničkog bračnog života.

Gradonačelnik Belišća Dinko Burić čestitao je svim slavljenicima i uručio im darove. Svaki je bračni par tako dobio novčani dar u iznosu od 300 kuna, a dame i crvenu ružu. Nakon svečane večere iznesena je svadbena torta, koju su razrezali Ana i Josip Gostinski, a čast biti kumovima ovogodišnjim bračnim parovima pripala je Silviji i Željku Kifer, navodi se u priopćenju iz Grada Belišća.

Gostima je čestitala i belišćanska matičarka Vesna Pavošević, a blagoslov je podijelio fra Tomislav Vrsaljko iz Župe sv. Josipa Radnika Belišće. Za dobru zabavu bili su zaduženi TS Kočije i Babe bez kočnica.

Grad Belišće i Turistička zajednica za dijamantni pir uputili su čestitke: Ani i Ivanu Vučković, Nadi i Mili Jelić, Kati i Adamu Vuković, Anni i Josipu Gostinski, Anici i Ivi Krimeru, Evi i Josipu Krimer, Zori i Franji Tropšek, Mariji i Žigi Čovčić, Ani i Ivanu Takač te za zlatni pir: Katici i Draganu Sučić, Anici i Franji Goluska, Ankici i Mirku Jurini, Kati i Marjanu Pavošević, Rezi i Antunu Vuković, Ani i Marku Taliću, Nadeždi i Branku Slačanac, Josipi i Fabijanu Lackoviću. L. Aničić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana