Crna kronika
CESTE POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Pijana vozačica (18) završila na triježnjenju
Objavljeno 12. veljače, 2018.

Tri vozača, od kojih je jedan izazvao nesreću, te mlada vozačica dobili su prijave jer su tijekom vikenda na cestama Požeško-slavonske županije vozili pijani i pod zabranom. U nedjelju su prometni policajci u Pakracu, oko 4.50, zaustavili Opel kojim je upravljala 18-godišnjakinja pod utjecajem 1,67 promila alkohola u krvi. Vozačica je smještena u posebnu policijsku prostoriju do otrježnjenja i protiv nje slijedi prekršajni nalog. Iste noći, 20 minuta prije, 34-godišnji vozač sletio je BMW-om s ceste zbog neprilagođene brzine. Vozač je imao 1,26 promila alkohola u krvi. I njemu je izdana prekršajna prijava.

U nedjelju, tek nekoliko minuta nakon ponoći, policajci su u Požegi zaustavili Volkswagen kojim je upravljao pijani 36-godišnjak kojem je vozačka dozvola već oduzeta zbog prometnih prekršaja. Vozač je imao 2,18 promila alkohola u krvi te je i on odveden na triježnjenje.

U subotu oko 21 sat u Pakracu je zaustavljen Fiat kojim je upravljao 47-godišnjak koji je vozio pod zabranom. Vozač je uhićen i smješten u posebnu policijsku prostoriju te je u nedjelju uz optužni prijedlog odveden prekršajnom sucu, koji mu je odredio zadržavanje.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike