Sport
RIJEČI TRENERA NAKON VINKOVAČKIH 90 MINUTA

Bartolović: Ne znam zbog čega smo potonuli
Objavljeno 12. veljače, 2018.

Vezani članci

"PETARDA" HAJDUKA U VINKOVCIMA

Ohandzine majstorije

Trener Cibalije Mladen Bartolović nije mogao vjerovati kako mu se momčad nakon dobroga prvog poluvremena može onako raspasti u nastavku susreta. Susret je dosta usmjerio i pogodak Hajduka pred kraj prvog poluvremena.

- Prvo poluvrijeme smo odradili jako dobro, ali opet kako mogu biti zadovoljan kada smo primili pogodak iz prekida nakon naše pogreške. Nisam mogao niti sanjati da će drugo poluvrijeme biti toliko loše u odnosu prema prvom. Hajduk je iskorisito svoje prilike, mi nismo. Nakon drugog pogotka potpuno smo potonuli. Zašto, ne znam razloge. U svakom slučaju, bilo je to jako loše drugo poluvrijeme - rekao je trener Cibalije.

Željko Kopić, s druge strane, nije bio zadovoljan otvorenjem utakmice svoje momčadi. Ali njezinim krajem i svime ostalim može biti itekako zadovoljan.

- Nismo najbolje otvorili utakmicu, Cibalia je na početku bila bolja i stvorila neke prilike. Kako je utakmica odmicala, mi smo igrali sve bolje i stvarali prilike, a na kraju i ostvarili zasluženu pobjedu. U ovoj utakmici bilo je puno dobrih stvari u igri naše momčadi, ali isto tako i onih koje moramo što prije ispraviti - rekao je trener Hajduka. A. Grgić

Možda ste propustili...

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

Najčitanije iz rubrike