Osijek
57. GODIŠNJICA FILOZOFSKOG FAKULTETA

Branku Kuni posthumno priznanje za znanstveni, stručni i nastavni rad
Objavljeno 9. veljače, 2018.

Svečanom sjednicom Fakultetskog vijeća, u petak, 9. veljače, Filozofski fakultet proslavio je 57. godišnjicu svoga djelovanja. Tom prigodom dodijeljene su nagrade i pohvale nastavnicima, stručnom osoblju i studentima koji su se posebno istaknuli u područjima svoga djelovanja, postigli zapažene rezultate u znanstvenom i stručnom radu, odnosno bili posebno uspješni u studiranju i izvannastavnim aktivnostima. Nedavno umirovljenim zaposlenicima dodijeljene su zahvalnice.

Izv. prof. dr. sc. Branku Kuni posthumno je dodijeljeno priznanje za znanstveni, stručni i nastavni rad na Fakultetu. Nagradu za izvrsnost u znanosti iz područja humanističkih znanosti dobio je prof. dr. sc. Mario Brdar, a iz područja društvenih znanosti dr. sc. Dino Krupić. Godišnju nagradu za znanost iz područja humanističkih znanosti dobili su prof. dr. sc. Branimir Belaj i izv. prof. dr. sc. Gabrijela Buljan, a iz područja društvenih znanosti nagradu je dobila izv. prof. dr. sc. Silvija Ručević. Nagradu za izuzetno zalaganje u radu dobila je Slavica Svalina, voditeljica ureda za kadrovske, opće i administrativne poslove. Nedavno umirovljenom grafičaru Ivanu Moržanu, dodijeljena je zahvalnica za nesebičan doprinos radu Filozofskog fakulteta.

Dekanovu nagradu dobili su studenti Andrej Labudić, Helena Tomašek, Anita Zeko i Matea Sesar. Pohvalu za uspješnost u studiranju po godinama dobili su studenti: Valentina Markasović, Andrej Labudić, Sonja Đelatović, Marijana Bošnjak, Matea Sesar, Anita Zeko, Matea Pelivan, Monika Pejičić, Ivana Hodak, Manda Gavrić, Zoran Jekić, Lana Lončar, Franjo Lacković, Ivana Kurilj, Mihaela Majetić, Monika Bereš, Ines Špoljarić, Ivan Mikulić i Jela Markušić. Pohvalu za izvannastavne aktivnosti dobili su studenti Ivana Dejanov, Ljubica Brigitte Nikić i Vjeran Šergo. J. Pejaković

Možda ste propustili...

DONACIJA LEDE RIJECI LJUBAVI

Podijeljen sladoled potrebitima

DJEČJA KREATIVNA KUĆICA DOKKICA

Dva zanimljiva ljetna kampa i u kolovozu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UOČI JESENSKOG UPISNOG ROKA NA OSJEČKOM SVEUČILIŠTU

Upisana samo trećina brucoša, nikad više slobodnih mjesta!

2

PORAST TURISTIČKIH DOLAZAKA I NOĆENJA U GRADU ZA 10 POSTO

U prvih sedam mjeseci Osijek posjetilo 32 tisuće turista, najviše iz Njemačke

3

GRAD PRODAJE PET GRAĐEVINSKIH ZEMLJIŠTA

Plac za kuću već od 33.000 kn

oglas