Osijek
DRUGI ROĐENDAN KRČME MILIĆ

Na dobrom glasu zbog domaćeg jela i ugođaja
Objavljeno 10. veljače, 2018.

Dvije su godine prošle od kada je Ivan Milić, znano ime osječkog ugostiteljskog miljea, odlučio otvoriti krčmu u postojećem ugostiteljskom objektu na ulazu na “čepinski aerodrom”. Krčma Milić je zbog odlične ponude jela, usluge, ambijenta, ali i zbog domaćinske atmosfere vrlo brzo došla na dobar glas. Otkako je otvorena, 9. veljače 2016., uživa popularnost te je omiljeno mjesto za dolazak poslovnih ljudi, putnika namjernika, ali i ugodno mjesto za obiteljska druženja...

S većinom njih vlasnik Milić i osoblje restorana u petak su poslijepodne u slavljeničkoj atmosferi obilježili drugu godišnjicu.

- Nije nikada jednostavno govoriti o sebi i o tome zašto je tvoj restoran tako omiljen, ali nastojimo što više izići u susret svojim gostima, zadovoljiti njihove zahtjeve i odgovoriti na njihove potrebe. Osobno me čini zadovoljnim to što u našem restoranu poslužujemo jela od namirnica lokalnih dobavljača, posebice kad su u pitanju meso i povrće - naglašava Milić.

A restoran je na dobrom glasu upravo zbog janjetine s ražnja i teletine ispod peke. Janjetina se svaki dan s ražnja skida u 13 sati, teletina se spravlja prema narudžbi. Naravno, sadržaj je jelovnika puno bogatiji, svakodnevno po cijeni od 25 kuna poslužuju i dnevni meni (tzv. gablec), nedjeljom se pak nudi obiteljski ručak. Ako niste za društvo, jelo vam se može dostaviti na kućnu adresu.

Prostorom dominira velika terasa, sa 100 mjesta (i dječjim igralištem!), a unutrašnja klimatizirana sala također može primiti do sto gostiju. Ako, primjerice, zbog poslovnih okolnosti tražite nešto više privatnosti, tu je i mala sala, s 20 mjesta za sjedenje.

Od planova Ivan Milić najavljuje i postavljene šatora za svatovske prigode na toj lokaciji. D. Kuštro

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike