Učionica
10. INFORMATIVA

Predstavnici Sveučilišta u Osijeku prvi put na sajmu Informativa u Ljubljani
Objavljeno 11. veljače, 2018.

U glavnom slovenskom gradu, Ljubljani, 26. i 27. siječnja 2018. održana je 10. Informativa, međunarodni sajam obrazovnih programa namijenjenih učenicima i studentima.

Tijekom dvodnevnoga događanja bilo je moguće upoznati se s programima koje nude srednje škole i visokoškolske ustanove iz Slovenije i inozemstva. U okviru nove aktivnosti pod nazivom „Međunarodni park“ predstavljeni su obrazovni programi iz Austrije, Danske, Francuske, Hrvatske, Kanade, Mađarske, Njemačke, Rusije, Španjolske, Finske, Švicarske i SAD-a. Organizatori su pripremili bogat program u obrazovnom dijelu programa, a poseban je program održan u prostoru Europskoga socijalnog fonda za mlade i Znanstvenoga kuta. Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, uz Sveučilište u Dubrovniku i Sveučilište u Zadru, sudjelovalo je u radu 10. Informative. Djelatnici Službe za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju – Ivona Androić, Dario Ferić i Lidija Getto – tijekom skupa održali su nekoliko sastanaka s predstavnicima Sveučilišta u Pečuhu, Studentskim zborom Sveučilišta u Mariboru i slovenskim visokim učilištem Alma Mater Europaea.

Lidija Getto
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: LILY SOLOMON, NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OSIJEKU

Osijek je lijep, opušten i miran grad s prekrasnom dušom i parkovima

2

GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET OSIJEK

Regionalni centar obrazovanja u području građevinarstva i arhitekture

3

PROVEDBA ERASMUS PROGRAMA MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

U programu Erasmus+ realizirane mobilnosti 73 studenta i 103 djelatnika partnerskih ustanova iz inozemstva