Učionica
STIPENDIJE

Do 16. veljače prijave na sveučilišni natječaj za dodjelu studentskih stipendija i potpora
Objavljeno 11. veljače, 2018.

U suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta, Senat je na 4. sjednici održanoj 24. siječnja 2018. donio novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na dodjelu studentskih stipendija i potpora Sveučilišta u Osijeku te Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu studentskih stipendija i potpora Sveučilišta u Osijeku za akademsku godinu 2017./2018.

Sveučilište dodjeljuje ukupno 200 stipendija: 130 stipendija za izvrsnost, 10 stipendija studentima aktivnim športašima, 60 stipendija studentima u stanju socijalne potrebe te 10 potpora studentima u stanju socijalne potrebe. Ukupan je iznos stipendije 10 800 kuna, odnosno 900 kuna mjesečno tijekom jedne akademske godine. Potpore se dodjeljuju studentima za pokriće troškova studija (školarine) u iznosu od 50 % do 100 % školarine, tako da se prema ukupnom broju za dodjelu studentskih potpora 50 % dodjeljuje za iznos od 50 % školarine, a 50 % za iznos od 100 % školarine. Natječaj je 2. veljače 2018. objavljen na mrežnoj stranici Sveučilišta, www.unios.hr, a prijave se podnose zaključno sa 16. veljače 2018.

Senat je imenovao Povjerenstvo za dodjelu studentskih stipendija i potpora redovitim studentima u akademskoj godini 2017./2018. koje čine prof. dr. sc. Dražan Kozak, prorektor za nastavu i studente kao predsjednik te članovi: prof. dr. sc. Zdenko Lončarić, prodekan za nastavu Poljoprivrednoga fakulteta u Osijeku, izv. prof. dr. sc. Tomislav Matić, prodekan za nastavu i studente Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija, Tamara Jakšić, studentica Ekonomskoga fakulteta u Osijeku te Tamara Mazur, studentica Filozofskoga fakulteta Osijek.

(Sveučilište u Osijeku)

Možda ste propustili...

UPRAVA FAKULTETA AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK U POSJETU RUSIJI

Potpisani ugovori o različitim oblicima suradnje između Osijeka i Rjazanja

SVEUČILIŠTE PREDALO NOVU ZGRADU AKADEMIJI ZA UMJETNOST I KULTURU U OSIJEKU

Novouređen prostor za osječku Akademiju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: LILY SOLOMON, NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OSIJEKU

Osijek je lijep, opušten i miran grad s prekrasnom dušom i parkovima

2

GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET OSIJEK

Regionalni centar obrazovanja u području građevinarstva i arhitekture

3

PROVEDBA ERASMUS PROGRAMA MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

U programu Erasmus+ realizirane mobilnosti 73 studenta i 103 djelatnika partnerskih ustanova iz inozemstva