Učionica
IEEEmadC

Svjetska nagrada na međunarodnom natjecanju u izradi mobilnih aplikacija
Objavljeno 11. veljače, 2018.

IEEEmadC međunarodno natjecanje u izradi mobilnih aplikacija koje je pokrenuo doc. dr. sc. Josip Balen s Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, inače savjetnik IEEE Studentskoga ogranka Sveučilišta u Osijeku, dobilo je još jednu nagradu, i to najprestižniju do sada – IEEE MGA Innovation Award.

Godišnje se globalno dodjeljuje samo jedna navedena nagrada, za najinovativniji projekt unutar IEEE organizacije. U obrazloženju je pisalo kako ju je IEEEmadC projekt dobio „za predvođenje i provedbu svjetskoga natječaja u izradi mobilnih aplikacija za poticanje angažmana članova i industrija“. Nagrada je dodijeljena cijelom organizacijskom timu i članovima koji su dali važan doprinos u razvoju IEEEmadC natjecanja od 2013. do 2017. godine. Čine ga: Josip Balen, Sarang Shaikh, Prasanth Mohan, Sangram Chavan, Luka Horvat, Igor Bedek, Ana Katalinić, Parshva Bavishi, Aravindhan Anbazhagan, Hossein Babbae, Ahsan Faruqui, Hussein Shirvani, Lee Crudgington, Bassem Tariq i Augusto Herrera. Više o IEEEmadC projektu i natjecanju može se pronaći na poveznicama: http://ieeemadc.org/ i https://www.facebook.com/IEEEmadC

Josip Balen
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: LILY SOLOMON, NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OSIJEKU

Osijek je lijep, opušten i miran grad s prekrasnom dušom i parkovima

2

GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET OSIJEK

Regionalni centar obrazovanja u području građevinarstva i arhitekture

3

PROVEDBA ERASMUS PROGRAMA MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

U programu Erasmus+ realizirane mobilnosti 73 studenta i 103 djelatnika partnerskih ustanova iz inozemstva