Mozaik
NAGLO PREMINUO GLUMAC

Kolege tuguju za kolegom Nebojšom Glogovcem
Objavljeno 9. veljače, 2018.

Kako donosi srpski Blic, glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini. Preminuo je na odjelu pulmologije Kliničkog centra Srbije, gdje je zbog pogoršanog zdravstvenog stanja primljen prije dva dana.  Glogovac je i prije 10 dana hitno primljen na Institut za onkologiju, a mediji su već tada pisali kako se nalazi u životnoj opasnosti.

Rođen je 1969. godine u Trebinju, a kasnije se s roditeljima preselio u Pančevo. Domaća ga publika najbolje pamti po ulozi u filmu Rajka Grlića "Ustav Republike Hrvatske", gdje je utjelovio lik Vjekoslava Kralja. Svoju prvu ulogu Nebojša je ostvario u seriji "Bolji život", gdje je imao ulogu školskog kolege Slobodana Popadića kojeg je glumio Dragan Bjelogrlić, a glumio je i u televizijskim serijama "Kud puklo da puklo" i "Stella". Od ostalih zapaženih uloga valja izdvojiti i one u filmovima "Kad porastem biću Kengur", "Klopka", "Ubojstvo s predumišljajem", "Krugovi", "Hadersfild". "Bure baruta", "Munje!" i "Nebeska udica".

Emotivne poruke na društvenoj mreži napisali su brojni glumci, a među njima Sergej Trifunović, Andrej Dojkić, Nataša Ninković…

– Nebojša glumčino i ljudino. Počivaj u miru – oprostio se od prijatelja i kolege Andrej Dojkić na društvenoj mreži.

– Zauvijek u mom srcu. S anđelima mili moj – napisala je tužna glumica Ninković. Emotivnu i dirljivu poruku na društvenoj mreži napisao je i glumac Sergej Trifunović:

– Ne znam što bih ti rekao, što već ne znaš. Jedino što bih mogao da ti kažem je, da kad dođe moj trenutak, volio bih da me ti sačekaš tamo. T.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORGANIZIRA FESTIVAL

Jared Leto zakupio hrvatski otok

2

“GLAZBENI DANI HRT-A 2019. - OPATIJA”

Polovina pjesama biti će
na engleskom i neće nastupiti
velika imena s naše estrade

3

ZORAN VLAJNIĆ, PUHAČKI ORKESTAR DVD-A ORAHOVICA

Orahovački orkestar moja je velika ljubav i ponos svog grada