Osijek
RADIONICA U PRONI CENTRU

“Infolovka” okupila mnogo mladih
Objavljeno 9. veljače, 2018.

Hvalevrijedan projekt “ABECEDA informiranja mladih”, financiran sredstvima Europske unije kroz program Erasmus+, još jednom je pokazao sve čari popularne “Infolovke”, zanimljive radionice u prostorijama PRONI Info-centra za mlade u Osijeku. Tako je jučer, 8. veljače, na već četvrtoj po redu takvoj radionici sudjelovalo više od 20 mladih dionika civilnog društva, kojima se naposljetku priključio i važan “donositelj odluka” - Davor Brust, voditelj Odsjeka za prosvjetu, tehničku kulturu, djecu i mlade grada Osijeka.

- Današnja radionica namijenjena je mladima koji su aktivni u cjelokupnom društvu ili u organizacijama civilnog društva, odnosno udrugama. Stoga nam je najveći cilj međusobno se educirati, analizirati i razotkriti najbolje načine informiranja mladih kako bi oni tada sve relevantne informacije za osobni i profesionalni razvoj mogli prilagoditi svojim potrebama i upotrijebiti ih u svakodnevnom životu - objasnila je Zdenka Radić, jedna od voditeljica radionice i cjelokupnog projekta “ABECEDA informiranja mladih” u Osijeku.

Nakon što su krajem siječnja učenici srednjih škola sudjelovali na “Infolovki”, ovotjednu radionicu svojim iskustvima, idejama i prijedlozima većinom su upotpunili studenti i mladi koji svakodnevno aktivno sudjeluju u brojnim civilnim udrugama grada Osijeka. Oni su kroz druženje i neformalni razgovor voditelju Brustu, pružatelju mnogih relevantnih informacija za mlade u Osijeku, otkrili sve mogućnosti prilagodbe digitalnom dobu i potrebama mladih u potrazi za poslom, volontiranjem, daljnjim obrazovanjem, ali i razonodom, te kvalitetnijim društvenim životom. M. Mandić

Možda ste propustili...

NATJEČAJ ZA NAJBOLJA OSTVARENJA MLADIH HRVATSKIH FOTOGRAFA

IV. Biennale o temi "Refleksije"

POPULARNE MOTO-CIKLO TURISTIČKE KARTE SLAVONIJE I BARANJE

Sve rute počinju iz Osijeka - regionalnog centra cikloturizma

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

HRVATSKA LIJEČNIČKA KOMORA NE SLAŽE SE S KBC-OM

Povjerenstvo odlučilo: Dr. M. Rosso nije učinila pogrešku

2

ZELENA OAZA UDALJENA PET KILOMETARA OD OSIJEKA

Stara Drava - jedno od
najboljih ljetnih izletišta

3

GODIŠNJI ODMORI U OBITELJSKOJ MEDICINI

Više od 3000 pacijenata na jednog liječnika!

oglas