Regija
DOBRA GOSPODARSKA PRIČA

U Županji otvoren Sajam zlatne niti
Objavljeno 8. veljače, 2018.

Gradonačelnik Županje i saborski zastupnik Davor Miličević jučer je na Trgu kralja Tomislava otvorio VIII. Sajam zlatne niti, koji se održava u okviru 51. Šokačkog sijela. Oko 80 izlagača iz Hrvatske i susjedne BiH - udruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, domaćih radinosti, obrta i zadruga - ondje će sve do nedjelje, 11. veljače, izlagati svoje proizvode. Miličević im je zaželio najsrdačniju dobrodošlicu i dobru prodaju, izrazivši uvjerenje da će kupci biti zadovoljni bogatom ponudom kvalitetnih domaćih proizvoda. Poručio je da će se i dalje raditi na proširenju i obogaćivanju Sajma zlatne niti i podizanja njegove ponude na još višu razinu, jer iz godine u godinu Sajam privlači sve više sudionika i posjetitelja.

- Nagodinu će svim izlagačima Grad Županja platiti štand. Tako ćemo imati još više izlagača, jer cilj nam je povećati broj dana i pridonijeti još većoj uspješnosti Sajma. Ovo je jako dobra priča i vjerujem da ćemo svi skupa napraviti dobar posao. Želimo da Šokačko sijelo i Sajam zlatne niti postanu dio naše gospodarske djelatnosti - poručio je Miličević.

Nazočnima se prigodnim riječima obratio i direktor Ureda TZ-a Županja Mirko Bačić poželjevši izlagačima, posjetiteljima i svim ljudima dobre volje da uživaju u Šokačkom sijelu, Sajmu, druženju i svemu onome što će se u Županji događati do utorka, 13. veljače. TZ Županje u suradnji s Mesnicom AS jučer je sve izlagače počastio domaćim slavonskim specijalitetima. Za dobro raspoloženje pobrinuo se TS Dijamanti, a posjetitelji Sajma, koji će do nedjelje biti otvoren od 9 do 17 sati, mogu uživati i u bogatoj ugostiteljskoj ponudi na Trgu. M.L.O.

Nagodinu će svim izlagačima Grad Županja platiti štand, kazao je Davor Miličević

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA OCJENJIVANJU 30 UZORAKA KOBASICE

Ivica Bušljeta proglašen je šampionom 10. Kobasijade

2

PRIRODA, KULTURNE ZNAMENITOSTI I MANIFESTACIJE RAZLOG ZA TURISTIČKI DOLAZAK

U Miholjcu tridesetak manifestacija

3

VESELO NA ULICAMA

Održano šesto Pokladno jahanje Bistrinci - Belišće