Mozaik
GODINU DANA NAKON IZLASKA

Mijin “Život nije siv” najprodavaniji album
Objavljeno 8. veljače, 2018.

Debitantski album Osječanke Mije Dimšić “Život nije siv” skoro godinu dana nakon izlaska još uvijek niže uspjehe. Ovaj album tako je najprodavanije domaće izdanje tjedna. Inače, Mia i ove zime niže nastupe po cijeloj regiji, a u veljači će se predstaviti bosanskohercegovačkoj publici na koncertima: 21.2. u Banjaluci, 22.2. u Tuzli, 23.2. u Zenici, 24.2. u Sarajevu i 25.2. u Mostaru.

Na drugom mjestu nalazi se Željko Bebek s “Ono nešto naše”, dok su Zdravko Čolić i njegov novi album “Ono malo sreće” na trećem. “Best of: 30 godina” Tomislava Bralića i Klape Intrade na četvrtom je mjestu, a prvih pet službene top-liste prodaje zatvara Dražen Zečić s novim albumom “Ja te volio nisam”.

U kategoriji inozemnih izdanja na prvom mjestu, i nakon 48 tjedana na listi, nalazi se album “Divide” Eda Sheerana. Na drugom je kompilacija “Bowie Legacy (The Very Best Of)” Davida Bowieja, a na trećem live izdanje “Book Of Souls: Live Chapter” Iron Maidena. Četvrti je U2 sa “Songs Of Experience”, a peti Pink Floyd s “Dark Side Of the Moon”. Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovi podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VELIKI KONCERT PARNOG VALJKA U DVORANI GRADSKI VRT

Parni valjak - bend koji
se nikada ne predaje!

2

AUKCIJA PREDMETA SLAVNE GLUMICE

Prodan Zlatni globus Marilyn Monroe

3

POZITIVAN KONCERT

Dva dana s po pet sati programa