Sport
NEXE RUTINSKI U ČETVRTFINALE

Isprobavali mlade snage
Objavljeno 8. veljače, 2018.
NEXE   29(17)
ZAMET 17(8)

NAŠICE – ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 450. Suci Davor Lončar, Zoran Lončar (Varaždin). Delegat Zlatko Ladić (Sračinec).

NEXE: Šipić 3, Koncul 3, Gadža 1, Leban, Eter 4, Manci-Mičević 1, Baričević, Buvinić 4, Poljak(10), Greganić 3, Jurić-Grgić 1, Lavrič 1, Tomić 1, Kvastek 1, Pilipović, Brumen 6.

ZAMET: Jeličić, Mozetić, Grgurević 1, Martinović 3, Njegovan 4, Kružić 2, Sorić(3), Majić 1, Lučin(7+1), Dunato 1, Golik 5/4. Trener: Dragutin Žiljak. SEDMERCI: Nexe 1(0), Zamet 4(4). ISKLJUČENJA: NEXE 8 minuta (Lavrič 2+2, Jurić-Grgić, Brumen), Zamet 2 minute (Dunato).

Rukometaši NEXE-a odigrali su koliko im je trebalo za sigurnu i uvjerljivu pobjedu protiv premijerligaša Zameta. Trener Horvat odmarao je Mrđenovića, Barišić-Jamana, Jelinića, Zrnića, Lelića, a iako su bili u zapisniku, u igru nisu ulazili Leban i vratar Pilipović. Prigodu za igru dobili su mladi hrvatski reprezentativac Greganić, Kvastek, Baričević i vratar Poljak, koji je imao deset obrana. Zamećani su se držali prvih 20-ak minuta, a onda su položili oružje, pa se na odmor otišlo s velikih +9 za NEXE. U početku drugog dijela Zamet je napravio seriju od 4:0, ali to je bio njegov posljednji pokušaj otpora jer su se domaćini naljutili i ubrzo došli do +12. Cilj je postignut, Našičani su u četvrtfinalu, neki su se odmarali za Göppingen, a neki se dokazivali i dokazali (Poljak, Greganić) da se na njih ozbiljno može računati. (S.Sobodić)

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana