Osijek
PANNONIAN CHALLENGE

Počele prijave za volontiranje
Objavljeno 8. veljače, 2018.

“Zanima te extreme sport, pratiš urbanu kulturu, a punk-rock glazba ti cijelo vrijeme svira u slušalicama - tražimo upravo tebe! Udruga Pannonian i ove godine svoja vrata otvara mladima te im pruža mogućnost da kroz različite volonterske aktivnosti budu dio organizacije najvećeg extreme sport festivala u jugoistočnoj Europi”, pozivaju volontere organizatori Pannoniana.

Festival svake godine okuplja više od 300 sportaša iz cijelog svijeta, a za njegova trajanja od 30. svibnja do 2. lipnja pretvorit će Osijek u najpoželjniju destinaciju urbane kulture. Sektor glazbe, sporta, info & prijave - samo su neki od sektora u kojima će ovogodišnji volonteri dati svoj doprinos u realizaciji festivala, steći nova znanja i vještine te uz odličnu zabavu upoznati nove prijatelje.

Udruga Pannonian prošle je godine osvojila priznanje za poseban doprinos razvoju volonterskog programa, a organizatori su i ove godine osigurali brojne pogodnosti za volontere. Program počinje selekcijom i edukacijom volontera, nakon čega se angažman svakog prati i nagrađuje. Podršku u provedbi volonterskog programa Pannonian Challengea pruža Zagrebačka banka koja kroz svoje aktivnosti podržava razvoj volonterstva.

“Svake godine nam se prijavljuje velik broj volontera i sve je veća zainteresiranost mladih da postanu dio Pannonian Challenge priče. Svoje slobodno vrijeme koriste pomažući u različitim sektorima organizacije i to obavljaju jako odgovorno i s puno entuzijazma. Cijela je ekipa složna i jedni drugima pomažu, a povrh toga svega neizmjerno se zabavljaju i uživaju u svakom trenutku”, potvrđuje koordinatorica volontera Mateja Drulak.

“Najbolje iskustvo ikada! Postoji puuuno sektora i svatko može pronaći nešto za sebe. A organizatori pokušavaju svima ispuniti njihove želje! Ekipa je super, nikada nije dosadno, volonterski je šator kao naša mala zajednička kuća kojom vlada pozitivna i ugodna atmosfera. Pannonian je pravi dokaz da volontiranje nije samo rad, rad i rad, već puno više od toga - zabava, iskustvo, sklapanje novih prijateljstava i... ma to se ne može opisati riječima, to jednostavno morate doživjeti”, kaže Gorana Ilibašić, volonterka PC-a.

Zainteresirani za volontiranje na Pannonianu detalje mogu potražiti na web-stranici http://pannonian.hr. I.R.G.

Možda ste propustili...

ELEKTROENERGETSKI SUSTAV FUNKCIONIRA STABILNO

U kolovozu znatno pojačana potrošnja struje

AIESEC-OVI STUDENTI NA RAZMJENI ORGANIZIRALI HUMANITARNU TOMBOLU

Uz dobru zabavu prikupljeno 1200 kuna

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OŠTEĆENJA NA NEDAVNO OBNOVLJENOJ FASADI

Završetak obnove bivše Ugo-škole tek nagodinu

2

OD 16. KOLOVOZA FINALNA SNIŽENJA

Najveće gužve "lovaca na popuste" očekuju se u subotu i nedjelju

3

PROJEKT OMILJENOG OSJEČKOG PČELARA IPAK ĆE ZAŽIVJETI?

Stojanović: Želimo da učenici kušaju medeni maslac Milana Kramera

oglas