Mozaik
MISS TURIZMA KOD GRADONAČELNIKA

Vraćam se studiju biologije, svom dečku i rukometu
Objavljeno 8. veljače, 2018.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić održao je prijam za Magdalenu Brkić, Miss turizma Hrvatske, šeste na svjetskom izboru u Maleziji, te članice Udruženja manekena “Loreena” Vinkovci. Magdalena Brkić, rodom iz Nuštra, sada živi u Vinkovcima, ostvarila je zapažen rezultat u Maleziji, što je bio povod prijma kod vinkovačkog gradonačelnika.

- U Maleziji je bilo prekrasno, upoznala sam puno lijepih djevojaka, nije bilo ljubomore, sve smo bile zajedno, međutim najviše sam se družila s Miss Srbije i Miss Slovenije. Jedno jako lijepo iskustvo je iza mene i s puno lijepih uspomena vratila sam se iz Malezije. Ovom prilikom zahvaljujem vinkovačkom gradonačelniku Ivanu Bosančiću, koji je uza svoje obaveze našao vremena za prijam, kao i na lijepim poklonima koje sam dobila. Sada se vraćam studiju biologije, mom dečku te mojoj drugoj ljubavi, a to je rukomet. Što se tiče godine koja je ispred mene, imam puno planova, no sve ću to realizirati u dogovoru s Borisom Kosmačem, vlasnikom licence za Miss turizma Hrvatske, te mojim Udruženjem manekena “Loreena” Vinkovci, čija sam članica već pune četiri godine - rekla je Magdalena.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić rekao je kako je ovo bila najbolja promocija Vinkovaca i Hrvatske na svjetskoj razini te je čestitao Magdaleni Brkić na odličnom plasmanu na svjetskom izboru u Maleziji. Na prijmu je bilo riječi i o organizaciji Miss turizma Hrvatske 2018., koji bi se, ako se sve kockice poslože, možda održao u Vinkovcima. Hoće li, vidjet ćemo do kraja ove godine. M.Kokaj

Možda ste propustili...

HIT SERIJA HRVATSKE TELEVIZIJE

Sjajna gledanost "Crno-bijelog svijeta"

NA SUNDANCE FESTIVALU

Film o Jacksonu i zlostavljanju

NAMIBIJSKI UMJETNIK MAX SIEDENTOPF

"Africa" grupe Toto usred Afrike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORGANIZIRA FESTIVAL

Jared Leto zakupio hrvatski otok

2

ZORAN VLAJNIĆ, PUHAČKI ORKESTAR DVD-A ORAHOVICA

Orahovački orkestar moja je velika ljubav i ponos svog grada

3

“GLAZBENI DANI HRT-A 2019. - OPATIJA”

Polovina pjesama biti će
na engleskom i neće nastupiti
velika imena s naše estrade