Sport
NK OSIJEK II

U Umagu 26 igrača i pet utakmica
Objavljeno 6. veljače, 2018.

Momčad Osijeka II sljedećih 12 dana boravit će u Umagu, gdje će odraditi završni dio priprema za proljetni dio sezone u Trećoj HNL “Istok”. Trener Dino Skender u Istru je odveo šareno društvo od 26 igrača, unutar kojeg i dosta novih lica, no ima i onih koji su već prošli pripreme s prvom momčadi, ali će tijekom proljeća više na dispoziciji biti Skenderu nego Zoranu Zekiću. U Umag su otputovali: Barešić i Nevistić (vratari), Šalinović, Ivić, Šutalo, Hudeček, Jakšić, Talys Oliveira, Marin, Filipović, Bubalo, Pilj, Žaper, Llanos, Ilić, Soldić, Mišković, Juranović, Rajić, Čikvar, Durdov, Magdić, Pongračić, Šimičić i Ždinjak (koji na kraju ipak nije otišao na posudbu u Hrvatski dragovoljac).

U Umagu je dogovoreno pet utakmica, a prva se igra danas, protiv slovenskog prvoligaša Gorice, a zatim slijede testovi sa slovenskim drugoligašima Goriška Brda i Bravo (10. i 11. veljače), Šentjurom (III. slovenska liga, 16. veljače) te na kraju protiv slovenskog trećeligaša Slovenske Bistrice ili varaždinskog Varteksa, koji je u istoj ligi s Osječanima (17. veljače).

- Najvažnije je što smo definirali igrački kadar za nadolazeću polusezonu. Tijekom dogovorenih pet prijateljskih susreta uigrat ćemo momčad, a nakon povratka u Osijek imat ćemo i generalku. Što se ambicija tiče, pokušat ćemo napasti plasman koji vodi u Drugu ligu, a to omogućuju prve dvije pozicije u prvenstvu. Dobro je što slične planove ima još nekoliko klubova u ligi, jer to jamči zanimljivo proljeće - rekao je Dino Skender, trener Osijeka II. D.Keler

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike