Osijek
ZDRAVKO JE KRENUO – KRENI I TI!

Besplatni probni trening u deset osječkih fitness centara
Objavljeno 6. veljače, 2018.

U tijeku je druga zaredom aktivnost akcije “Zdravko je krenuo” koju organizira Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek uz podršku Grada Osijeka. Cilj je akcije u 12 aktivnosti tijekom cijele godine unaprijediti zdravlje građana svih dobnih skupina i potaknuti ih na aktivnosti usmjerene tjelesnom vježbanju. Tako će u “Danima fitnessa” do 12. veljače 10 fitness centara iz svih dijelova grada otvoriti svoja vrata za besplatan probni trening.

Svim građanima koji u ovom razdoblju budu odradili trening u jednom od tih fitness centara, ovjerit će se sudjelovanje u aktivnosti u evidencijskom kartonu koji mogu preuzeti u fitnessu, a oni koji karton već imaju s prethodne aktivnosti (Novogodišnje utrke), trebaju ga ponijeti na ovjeru. Tijekom godine potrebno je prikupiti najmanje deset žigova kako bi se osvojio status “Superzdravko” i ušlo u završno izvlačenje za brojne vrijedne nagrade. U sljedećim mjesecima aktivnosti će biti usmjerene na trčanje, biciklizam, nordijsko hodanje, trim, pješačenje, kuglanje i klizanje.

- Želimo da svatko pronađe aktivnost za sebe, da tjelesno vježbanje postane dio svakodnevnog života djeci i mladima. Da se kroz sportske aktivnosti ljudi povežu i osjećaju dijelom zajednice – stoji na stranicama GSSR-a. J. Pejaković

KAMO NA BESPLATAN TRENING

l XXL (Vij. Česmičkog)

l XXL (Gundulićeva)

l XXL (Zeleno polje)

l CENTRAL (Strossmayerova)

l GYMS4YOU (Supermarket)

l BBK FANTASTIC (Ružina)

l FITNESS PUMP (Divaltova)

l CITY FITNESS

(autobusni kolodvor)

l MY BODY (Mercator)

l GRADSKI RITAM (Istarska)

Možda ste propustili...

KREATIVNA RIZNICA: 520 VOLONTERA U 10 GODINA

Volonterski im je perfekt odredio poslovni prezent

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike