Osijek
UDRUGA ZA PODRŠKU ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA

Volonteri, javite se!
Objavljeno 7. veljače, 2018.

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u potrazi je za ukupno deset volontera koje žele obučiti za pružanje sveobuhvatne podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, te koji žele raditi na organizaciji i promociji Udruge i sudjelovati u provedbi aktivnosti projekta 3PIP – podrška, informiranje, pravna pomoć usmjerena zaštiti starijih osoba.

- Ako ste spremni odvojiti dio svog slobodnog vremena, steći nova iskustva, prenijeti svoja iskustva i ideje, naučiti nešto novo, razviti nove vještine, biti dio šire zajednice, razvijati predivnu ideju podrške našim sugrađanima, ti si prava osoba za nas - ističu u udruzi.

Za volontere i volonterke bit će organiziran besplatni edukacijski program kako bi stekli znanja o principima rada sa žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja, te vještine potrebne za pružanje podrške, u organizaciji Udruge za podršku žrtvama i svjedocima. Nakon završene edukacije svim sudionicima izdat će se potvrde o sudjelovanju na edukaciji. I.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JESENSKA ČAROLIJA U PERIVOJU

Umjetnička djela od lišća

2

DRUGA KONFERENCIJA NAMIJENJENA OSNAŽIVANJU ŽENA U BIZNISU

Lean on Yourself okupio 170 mladih žena koje sanjaju o pokretanju privatnog posla

3

U POVODU SVJETSKOG DANA PRIJEVREMENO ROĐENE DJECE

Pješački most svijetlio za "palčiće"

oglas