Osijek
UDRUGA ZA PODRŠKU ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA

Volonteri, javite se!
Objavljeno 7. veljače, 2018.

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u potrazi je za ukupno deset volontera koje žele obučiti za pružanje sveobuhvatne podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, te koji žele raditi na organizaciji i promociji Udruge i sudjelovati u provedbi aktivnosti projekta 3PIP – podrška, informiranje, pravna pomoć usmjerena zaštiti starijih osoba.

- Ako ste spremni odvojiti dio svog slobodnog vremena, steći nova iskustva, prenijeti svoja iskustva i ideje, naučiti nešto novo, razviti nove vještine, biti dio šire zajednice, razvijati predivnu ideju podrške našim sugrađanima, ti si prava osoba za nas - ističu u udruzi.

Za volontere i volonterke bit će organiziran besplatni edukacijski program kako bi stekli znanja o principima rada sa žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja, te vještine potrebne za pružanje podrške, u organizaciji Udruge za podršku žrtvama i svjedocima. Nakon završene edukacije svim sudionicima izdat će se potvrde o sudjelovanju na edukaciji. I.K.

Možda ste propustili...

MAĐARI ISTOČNE SLAVONIJE

Promocija knjige Denisa Njarija

PSA NAMAMILI IZVAN OGRADE I “POČISTILI” MU VIKENDICU

Osječanin nudi nagradu onome tko mu javi gdje su mu ukradene kokoši nesilice

NOVO/STARO VODSTVO IZVIĐAČA

Zlatko Nikšić na čelu "Slavonskog hrasta"