Mozaik
OBOŽAVATELJI RAZOČARANI

Björk otkazala koncert u Puli
Objavljeno 6. veljače, 2018.

Veliki koncert islandske glazbenice Björk, koji je trebao biti ovog ljeta u pulskoj Areni u sklopu turneje “Utopia”, otkazan je, piše Muzika.hr. Ovu informaciju dobili su obožavatelji putem mailing liste na koju su se upisali preko web-stranice bjorkincroatia.com.

- Nažalost, zbog okolnosti na koje umjetnica nije mogla utjecati koncert prvotno planiran za ovo ljeto morali smo otkazati za ovu godinu. Jako smo zadovoljni vašim nevjerojatnim odazivom i učinit ćemo sve što je u našoj mogućnosti kako bi Björk ipak nastupila u Hrvatskoj u nekom drugom terminu. Kontaktirat ćemo vas čim se to dogodi, ali isto tako u nastavku možete odabrati i da se ispišete s ove mailing liste. Hvala vam - piše u spomenutom mailu. Osim nastupa u Hrvatskoj, glazbenica je otkazala još nekoliko drugih koncerata. Njezin prvi koncert u Hrvatskoj bio je 1989. s bendom Sugarcubes u maloj dvorani Doma sportova. Björk nastupa solo od 1993. kad su se Sugarcubes razišli.

- Prolazimo kroz različita razdoblja u našim životima. Bilo bi jako lijepo kada bismo mogli otkriti samo jedan recept koji će vrijediti tijekom cijelog našeg života. No, na sreću ili na žalost - ovisno o načinu na koji to gledate - većina stvari ne traje dugo. Povremeno morate ponovno razmotriti stvari. Praktično ili emocionalno ili duhovno ili na bilo kojoj drugoj razini - rekla je Björk promovirajući album “Utopia”, kojega je New York Times opisao kao “ljubavno pismo entuzijazmu i optimizmu”. T.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STRADAO POPULARNI PJEVAČ NARODNE GLAZBE

U nesreći u Njemačkoj poginuo Šaban Šaulić

2

U OPATIJI ODRŽANA DORA 2019.

Roko i "The Dream" putuju na Eurosong

3

ZIMSKI ŠOKAČKI DIVANI

Marinela Knežević iz Tenje najljepša Slavonka