Sport
VLADIMIR BALIĆ:

Imamo već kostur udarne
momčadi za sljedeću sezonu
Objavljeno 6. veljače, 2018.
Susret s Orašjem koji se trebao održati u subotu, a odgođen je za danas ipak se neće odigrati

Nakon povratka s priprema u Medulinu u Cibaliji su imali u planu odigrati još jednu pripremnu utakmicu, takozvanu generalku, uoči nastavka prvenstva. Na žalost, kiša i snijeg natopili su igralište i utakmica s Orašjem je otkazana. Novi termin predviđen je za utorak, ako to vrijeme dopusti. No od utakmice se odustalo.

- Teren je još jako mekan i ne želimo riskirati da ga unakazimo za utakmicu s Hajdukom. Najavljuju da će opet padati u srijedu ili četvrtak, pa nas je i to ponukalo da odustanemo od utakmice i sačuvamo teren za nedjelju i utakmicu s Hajdukom - izvijestio nas je Vladimir Balić, sportski direktor Cibalije.

Nešto duže negoli je najavljeno odlučivali su u stručnom stožeru kako kompletirati momčad nakon što su iz momčadi koja je završila jesenski dio otišlo šest igrača. Konačno je sportski direktor izišao s popisom momčadi za jesenski dio, ali prvi put u dosta posljednjih godina i s popisom igrača koji će sigurno igrati i u sljedećoj sezoni u nebeskoplavom dresu.

- Sva smo pitanja oko igračkog kadra riješili. Mogu reći da već sada imamo respektabilnu momčad za sljedeću sezonu. Na popisu za sezonu 2018./2019. već sada imamo 17 igrača s dva vratara, a još smo u fazi dogovora s nekoliko igrača koji bi trebali produžiti ugovore. Što se tiče ovih igrača koji su bili na probi, s petoricom smo potpisali ugovore, odnosno sa šestoricom ako računamo Soldu, koji je na posudbi. Zahvalili smo se Šimičiću do druge prilike, a trojka Filipović, Mamić i Marić ostat će do kraja sezone i pokušati se nametnuti treneru, pa ćemo tada odlučiti hoćemo li ih zadržati. Zaista sam zadovoljan razvojem situacije oko formiranja momčadi do kraja sezone, ali i za sljedeću sezonu, za koju već sada imamo kostur.

U nedjelju na stadion Cibalije stiže uvijek težak protivnik Hajduk. Nekadašnji klub sportskog direktora, koji će sada biti na drugoj strani. O stanju u momčadi i očekivanju na otvaranju nastavka sezone Balić nam je rekao:

- Svi su igrači na raspolaganju treneru Bartoloviću i jedva čekaju nastavak sezone. Raspoloženje je na visokom nivou nakon dobro odrađenih priprema i nestrpljivo očekujemo nedjeljnu utakmicu. Očekujem da će biti dobro vrijeme, bar tako najavljuju, a u tom bi slučaju posjet utakmici mogao biti velik i uz naše vatrene navijače vjerujem da ćemo u nastavak sezone krenuti s pobjedom - optimistično je najavio direktor Cibalije Vladimir Balić.

Antun GRGIĆ
Možda ste propustili...

KOŠARKAŠI NASTAVLJAJU LOV NA SP

Skelinovi nemaju pravo na novi kiks

ZBOR SUDACA NS VALPOVO

Darku Novoselniku još jedan mandat

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ODGODA S LOKOMOTIVOM

Prolongirana obnova terena u Gradskom vrtu

2

JOSIP KUTEROVAC:

Imam mjesec dana mira

3

VESELIN VUJOVIĆ, TRENER KOPERA

Zavidim Horvatu, sačuva smirenost i kada krene loše