Sport
KADETSKO PH U JUDU

Zlata za Timona Perića i Stellu Lovaković
Objavljeno 6. veljače, 2018.

Na Prvenstvu Hrvatske u judu za kadetkinje i kadete održanom u Splitu osječki su predstavnici osvojili ukupno četiri medalje.

JK Mladost predstavljalo je sedmero džudaša koji su izborili tri odličja. Kadetski prvaci države postali su Timon Perić u kategoriji do 60 kg te Stella Lovaković u +70 kg, a na putu do naslova zabilježili su po četiri pobjede. Broncom se okitila Nives Grčić u kategoriji do 52 kg. Od ostalih “mladostaša” Patrik Hanić (do 46 kg) i Iva Kuić (do 57 kg) zauzeli su sedma mjesta, dok su Andrija Kraljičak (do 66 kg) i Filip Mjertan (do 81 kg) ostali bez plasmana.

JK Osijek nastupio je s četvero natjecatelja, a kući su se vratili s jednim odličjem. Do njega je stigao Ian Česko, koji je u kategoriji do 81 kg osvojio brončanu medalju. Tisa Česko bila je peta u kategoriji do 57 kg, Laura Blažević sedma u kategoriji do 70 kg, a bez plasmana ostala je Ana Nikšić (do 57 kg).

Medalju u Splitu osvojio je i JK Vinkovci, točnije Diana Pavlović koja je bila brončana u kategoriji do 63 kg. Mateo Sejfović zauzeo je peto mjesto u kategoriji + 90 kg, a Lara Kopčić sedmo u onoj do 57 kg. Dino Čajkovac (do 60 kg), Petar Bobovec (do 66 kg) i Filip Žokvić (do 73 kg) ostali su bez plasmana.

Na Prvenstvu je nastupio ukupno 191 džudaš i džudašica iz 35 klubova, a u ukupnom poretku Mladost je bila četvrta, Vinkovci 17., a Osijek 18. G.R.

Možda ste propustili...

PRETJERAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Lovrenu utakmica suspenzije

SKIJAŠI SKAKAČI ZA SVJETSKI KUP

Poljak zaustavio Kobayashija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana