Osijek
PET GODINA “MALOG PRINCA”

Djeca proslavila rođendan vrtića
Objavljeno 6. veljače, 2018.

Dječji vrtić “Mali princ” Dalj proslavio je svečano rođendan u Domu kulure. Riječ je o jubilarnoj, petoj godišnjici rada, u povodu čega su mališani izveli prigodan program u “Vrtić kroz godišnja doba”.

U izvrsno scenski i programski osmišljenim dječjim prezentacijama sudjelovala su djeca i odgojitelji iz vrtića u Bijelom Brdu i Dalju, a podršku djeci, osim roditelja i drugih članova obitelji, dali su i predstavnici Općine Erdut, te institucija s kojima vrtić sudjeluje u zanimljivim i edukativnim akcijama ekološkog i drugog predznaka.

Djeca su prikazala ono čime se bave dok borave u toj predškolskoj ustanovi i koliko im to znači u igri, ali i u učenju i sazrijevanju, pa je stoga, posve razumljivo, tema priredbe bila upravo njihov vrtić.

Kako bi veselje bilo veće, pripremljena je i slavljenička torta kojom su se svi počastili.

Načelnik Općine Erdut Jugoslav Vesić kaže kako mu je drago što je vrtić pun djece. Općina ulaže u njega i sufinancira njegov rad kako bi mlade obitelji mogle bezbrižno raditi dok su njihova djeca sigurna i zbrinuta do povratka roditelja s posla. Vesić kaže kako sufinancirajući vrtić žele olakšati roditeljima troškove boravka koji su manji nego u vrtićima u nekim drugom mjestima. Kako se moglo čuti, promišlja se i o proširenju kapaciteta vrtića koji djeluje u prostoru koji je preuređen i prenamijenjen za najmlađe. D. Pejić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBJAVLJEN POPIS NAJBOLJIH UČITELJA, NASTAVNIKA I SURADNIKA

U zvanje mentora i savjetnika promovirano je i devetnaest osječkih učitelja i nastavnika

2

OSJEČANI LJUTI NA ŠALTERSKE SLUŽBENIKE JEDNE BANKE

Nema bankovne transakcije bez potpisa marketinške suglasnosti?!

3

VRHUNAC SEZONE RESPIRATORNIH INFEKCIJA

Čekaonice krcate, većina
pacijenata boluje od viroze

oglas