Osijek
U ČEPINSKOJ OPĆINSKOJ VIJEĆNICI

Izložba o vojno-redarstvenoj operaciji oslobađanja Maslenice
Objavljeno 5. veljače, 2018.

Udruga veterana Vojne policije Osječko-baranjske županije otvorila je izložbu fotografija “Vojna policija u vojno-redarstvenoj operaciji Maslenica” u općinskoj vijećnici u Čepinu. Predsjednik Udruge Stipe Modrić kazao je kako su izložbu postavili u Čepinu, mjestu koje je dalo mnoge hrvatske branitelje u obrani Hrvatske, a razlog je da se ne zaboravi Domovinski rat i sav doprinos branitelja u stvaranju države.

Dodao je kako će se izložba moći razgledati do 14. veljače. Modrić je s članovima svoje udruge uručio tom prigodom statuu zahvalnicu općinskom načelniku Draženu Tonkovcu za potporu radu Udruge.

Tonkovac je kazao kako je u posljednje četiri godine suradnja ne samo s tom udrugom nego i drugim braniteljskim udrugama odlična. “Hvala Udruzi koja nam je partner na projektu Braniteljskog parka u Čepinskim Martincima koji bi ove godine trebao biti završen. Očekujem da i u budućnosti surađujemo na projektima na koje ćemo se prijavljivati kod Ministarstva branitelja i ostalih", poručio je Tonkovac. D. Pejić

Možda ste propustili...

DONACIJA DOMU ZA ODGOJ DJECE I MLADEŽI

Iz Amsterdama stiglo 450 bicikala