Regija
UMIROVLJENICI

Fekete zadovoljan
Objavljeno 6. veljače, 2018.

ĐAKOVO

Predsjednik GO Stranke umirovljenika (SU) Stjepan Fekete jučer je izrazio zadovoljstvo suradnjom s gradonačelnikom Marinom Mandarićem te prokomentirao prijedloge SU-a koji su usvojeni, kao i iznos proračuna. Najavio je i osnivanje ogranaka.

- Osnovat ćemo ogranke u Gorjanima, Viškovcima, Trnavi, Strizivojni i Semeljcima - kaže on. Podsjetio je kako je njegova stranka u drugom krugu podržala Mandarića.

- Sve što smo dogovorili su ispunili. Nisam znao da će me postaviti u Nadzorni odbor Univerzala - rekao je. Što se tiče proračuna koji iznosi oko 90 milijuna kuna, kaže da je zadovoljavajući te da treba poraditi na zapošljavanju.

- Naš je prijedlog bio da nam božićnicu za 2018. daju u novcu, ne u bonovima, u proračunu su predviđena sredstva pa božićnica i uskrsnica neće više biti 100 nego 200 kuna i dobit će se u gotovini. I to oni koji imaju mirovinu do 2.000 kuna. Onaj tko ima njemačku, švicarsku ili drugu mirovinu, nema to pravo - rekao je Fekete. Dodao je kako je podignut i iznos rodiljnih naknada, a njegova stranaka zauzimala se za besplatne udžbenike za učenike od prvog do osmog razreda, kao i za besplatan topli obrok u školi.M.M.

Možda ste propustili...

U FUNKCIJI PROČISTAČ OTPADNIH VODA U ŽUPANJI

Pročišćena voda poljodjelcima

POSJETITELJSKI CENTAR DRAVSKA PRIČA

U Noskovcima o flori i fauni na jedinstven način

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JEDANAEST GODINA OD POVRATKA LIPICANACA

Nagodinu počinje gradnja suvremene eregle u Lipiku

2

AGLOMERACIJA: RAČUNI RASTU ZA 6 KUNA

Đakovački vodovod udjel namiče prodajom prostora bivše Energe

3

RECIKLAŽNO DVORIŠTE U ZONI RADI DVIJE GODINE

Građani će morati smanjiti otpad za 50 posto