Crna kronika
NESREĆE U PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ

Desetero ozlijeđenih u sudarima
Objavljeno 4. veljače, 2018.

Deset osoba ozlijeđeno je u prometnim nesrećama u Vukovarsko-srijemskoj županiji u noći između petka i subote. Snijeg i loši vremenski uvjeti kumovali su i prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u ranim jutarnjim satima na autocesti. Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 Vukovar, u 5.11 sati na autocesti A3 nedaleko od Vrbanje, sudarila su se četiri automobila. U nesreći je ozlijeđeno šest osoba. Nešto ranije, u 2.32 sata, dvije su osobe ozlijeđene u slijetanju automobila s ceste u Iloku. Na mjesto ove prometne nesreće pozvani su u pomoć pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ilok. U 1.15 sati i u Otoku je automobil sletio s ceste, a u ovoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba. Niz nesreća sa stradalima započeo je u petak navečer, u 23.36 sati, kada su se sudarila dva automobila u Vukovaru, pri čemu je ozlijeđena jedna osoba.

Još dvije nesreće u kojima, srećom, nije bilo ozlijeđenih osoba, dojavljene su Županijskom centru 112 Vukovar u petak. Naime, samo minutu nakon što su se sudarili automobili u Vukovaru, u Cerni je automobil sletio s ceste. U Vukovaru su se u 13.03 sati sudarili kombi i automobil pri čemu je nastala materijalna šteta na vozilima.S.Lacić

OSJEČKO-BARANJSKA ŽUPANIJA

Prema podacima Županijskog centra 112 Osijek, u petak i subotu u noći, dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima su tri osobe lakše ozlijeđene. Pet nesreća dogodilo se na području Osijeka, te po jedna na području Đakova i Našica.

Možda ste propustili...

BRZINA UZROK TRAGEDIJE U PETROVCIMA

Kobno prevrtanje auta i udar u prometni znak

PODACI POLICIJE ZA SLAVONSKE ŽUPANIJE

U prometu zatečeno 130 pijanih vozača

OTKRIVENO VIŠE KRADLJIVACA U SLAVONIJI

Tri žene ukrale desetke parfema

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana