Osijek
POMOĆ NK LASLOVU 91

Općina Ernestinovo i Ministarstvo graditeljstva obnavljaju svlačionice
Objavljeno 5. veljače, 2018.

U Općini Ernstinovo pripremaju se za predstojeće projekte koje bi u građevinskoj sezoni mogli realizirati. Tako je na red došla i obnova sportskih objekata u Laslovu, pa je na natječaj Ministarstva graditeljstva prijavljen projekt “Energetska obnova zgrade Nogometnog kluba Laslovo 91”.

Energetskom je obnovom predviđeno obnavljanje toplinske ovojnice zgrade na vanjskim zidovima, postavljanje toplinske izolacije na stropu, te zamjena vanjske stolarije. U sklopu rekonstrukcije tog sportskog laslovačkog objekta planirano je učiniti ga pristupačnijim za osobe s invaliditetom, pa će se napraviti pristupna rampa za osobe s invaliditetom.

Kako doznajemo u Općini Ernestinovo, koja je kao institucija lokalne samouprave prijavila taj projekt za dobivanje financijeske potpore, ukupna vrijednost iznosi 408.133 kuna. Tim će se sredstvima riješiti troškovi izrade projektne dokumentacije, kao i izrada energetskog certifikata prije i nakon završetka obnove zgrade, a uključeni su i troškovi stručnog nadzora, promidžbe projekta, upravljanja projektom i administracije te troškovi same obnove cijelog objekta. D.P.

Možda ste propustili...

INFORMATIVNA RADIONICA O ZAPOŠLJAVANJU UMIROVLJENIKA

Umirovljenici, uz svoju mirovinu, mogu raditi pola radnog vremena

DRUŠTVO PJESNIKA “ANTUN IVANOŠIĆ”

Večer poezije “Divno je biti nekome nešto”

SUSRETI: MAJA I VOJKO STANIĆ, ARHITEKTI

U zgradi I. gimnazije i trg za druženje nakon nastave