Mozaik
NOVI HIT HRT-A

Sjajna gledanost serije “Ko te šiša”
Objavljeno 5. veljače, 2018.

Prva četiri nastavka nove humoristične serije Hrvatske radiotelevizije “Ko te šiša”, koja se prikazuje na Prvome programu u udarnome terminu nedjeljom od 20.05, prosječno je pratilo 7,2 % opće populacije (AMR), odnosno približno 300 000 gledatelja, uz prosječni ostvareni udio u gledanosti od 14,87 % te doseg od čak 566 973 gledatelja. Gledatelje je privuklo i posebno, božićno izdanje nove serije koju je 25. prosinca prošle godine pratilo 6,58 % opće populacije (AMR), uz ostvareni udio u gledanosti od 17,41 % te doseg od 400 229 gledatelja, pokazuju službeni podaci o gledanosti agencije AGB Nielsen. Gledatelji su se u kratkome vremenu zbližili s likovima Božice, Lili, Sanje, Žigmunda, Iveka i Mateka, prateći njihove odnose i životne situacije.

Uzbudljivo će biti i u nedjelju, 11. veljače kada će popularni likovi poći na audiciju. U salonu Unisex Božica pojavio se uspješan menadžer Chance, koji traži nove glazbene talente. Matek će rado iznajmiti svoj prostor za predstojeću audiciju, a svoju priliku vide gotovo svi u kvartu, od Lili i Mateka do Žigija i Iveka.

Dvadeset je nastavaka HRT-ove humoristične serije “Ko te šiša” za potrebe javnoga medijskog servisa snimila produkcijska tvrtka Plavi film. Glavne uloge tumače Ksenija Marinković, Jadranka Đokić, Željko Duvnjak, Žarko Potočnjak, Mislav Čavajda, Robert Ugrina, Jasmin Telalović, Sara Stanić i drugi. Scenarij potpisuju Petra Venier, Dijana Merdan, Branko Ružić i Koraljka Meštrović, redatelji su Aldo Tardozzi i Igor Šeregi, producent je Igor Vukov, a urednica Jasmina Božinovska Živalj. Sve propuštene i buduće nastavke serije, osim na HTV 1 nedjeljom u 20.05, gledatelji mogu pratiti i preko mobilnih uređaja, tableta i računala pomoću multimedijske usluge HRTi. T.K.

Možda ste propustili...

40 GODINA PJESME "DIJETE ULICE"

Jura Stublić u Tvornici 3. studenog

MARIJE HUSAR RIMAC

Novo glazbeno poglavlje

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

MEĐUNARODNI AMATERSKI SUSRETI TEATARA

MAST nudi sjajne predstave

2

MATEJ PODGORSČAK PROMOVIRAO PJESMU I SPOT

Uvijek dajem sve od sebe, iskreno i s nekom emocijom

3

TZ OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Projekt Gourmet Slavonija,
Baranja i Srijem