Mozaik
ZBOG VELIKOG ZANIMANJA

Dodan još jedan nastup
Ivana Šarića u Osijeku
Objavljeno 5. veljače, 2018.

Nakon što je objavljeno da će Ivan Šarić u sklopu svoje nacionalne turneje nastupiti u Osijeku 8. ožujka, ulaznice za njegov nastup u srcu Slavonije rasprodale su se mjesec dana prije predstave, a zbog velikog interesa Osječana zakazana je još jedna izvedba, i to isti dan u 21 sat, također u HNK-u Osijek.

- Ovo je izvan svake pameti! Osječani, tisuću vam puta hvala! Nebrojeno puta sam nastupao u Slavoniji i takvog gostoprimstva nema nigdje. S tih nastupa gotovo nikada nisam došao kući kada sam planirao. Rastanak sa Slavoncima uvijek krene s rečenicom 'Ne možeš otić', a da nisi probao…!' Ma, Slavonci su publika koju možeš samo poželjet' – rekao je Ivan.

Ivan je također komentirao i trenutnu turneju.

- Iskreno, nadao sam se ovakvom odazivu, ali kad sam vidio da su se karte počele prodavati i za Varaždin, koji je tek za tri mjeseca, krajem travnja, bio sam izvan sebe. Zaista imam divnu publiku - kaže Šarić.

Ivan Šarić već gotovo 12 godina vlada hrvatskom stand up komedijom, a svoje nastupe uz Hrvatsku održava i u susjednim zemljama poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, ali i nastupima po Engleskoj. Stand up komedija koju prezentira Ivan pripada novom valu stand up komedije, čija je glavna odrednica britki humor koji podsjeća na onaj britanski Monty Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje Hrvata. Njegova publika već prepoznaje njegov stil i omiljene teme među kojima su zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, političkih i regionalnih tema, života u Slavoniji, ali i sarkastičnog pogleda na sebe samog. Upravo ova izražena osobnost koju ističe svojim dalmatinskim podrijetlom te bliskost sadržaja s obzirom na to da se najviše bavi aktualnostima iz regije čine ga definitivno našim najpopularnijim komičarem. Samostalna autorska predstava u kojoj ne koristi nikakve vanjske scenske ili audioefekte odiše opuštenom atmosferom koja vlada publikom. Iako zarazan, smijeh nije opasan, stoga se uputite na predstavu sjajnog Ivana Šarića i makar jednu večer zaboravite na sve brige i dobro se nasmijte. Termin nastupa, kao i online-prodaja, dostupni su na https://www.ivansaric.hr/, stoga rezervirajte svoju ulaznicu za drugi nastup na vrijeme i pripremite se za fenomenalnu večer stand upa. T.K.

Drugi nastup je istog dana, 8. ožujka, ali u 21 sat, također u HNK Osijek

Možda ste propustili...

PROJEKT VRIJEDAN 900 MILIJUNA DOLARA

Grade veliku plažu na Manhattanu

POJAVIO SE DOBITNIK LUTRIJE NA JAMAJCI

Maskiran preuzeo milijun dolara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

BETA SUDAR, PJEVAČICA IZ VALPOVA

Nastup na Dori za mene je čast i dat ću sve od sebe!

2

STRADAO POPULARNI PJEVAČ NARODNE GLAZBE

U nesreći u Njemačkoj
poginuo Šaban Šaulić

3

KUD DIKA IZ SLATINE OBILJEŽILO 50 GODINA RADA

Još jedan novi početak i povratak folklornoj baštini