Mozaik
ZBOG VELIKOG ZANIMANJA

Dodan još jedan nastup
Ivana Šarića u Osijeku
Objavljeno 5. veljače, 2018.

Nakon što je objavljeno da će Ivan Šarić u sklopu svoje nacionalne turneje nastupiti u Osijeku 8. ožujka, ulaznice za njegov nastup u srcu Slavonije rasprodale su se mjesec dana prije predstave, a zbog velikog interesa Osječana zakazana je još jedna izvedba, i to isti dan u 21 sat, također u HNK-u Osijek.

- Ovo je izvan svake pameti! Osječani, tisuću vam puta hvala! Nebrojeno puta sam nastupao u Slavoniji i takvog gostoprimstva nema nigdje. S tih nastupa gotovo nikada nisam došao kući kada sam planirao. Rastanak sa Slavoncima uvijek krene s rečenicom 'Ne možeš otić', a da nisi probao…!' Ma, Slavonci su publika koju možeš samo poželjet' – rekao je Ivan.

Ivan je također komentirao i trenutnu turneju.

- Iskreno, nadao sam se ovakvom odazivu, ali kad sam vidio da su se karte počele prodavati i za Varaždin, koji je tek za tri mjeseca, krajem travnja, bio sam izvan sebe. Zaista imam divnu publiku - kaže Šarić.

Ivan Šarić već gotovo 12 godina vlada hrvatskom stand up komedijom, a svoje nastupe uz Hrvatsku održava i u susjednim zemljama poput Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, ali i nastupima po Engleskoj. Stand up komedija koju prezentira Ivan pripada novom valu stand up komedije, čija je glavna odrednica britki humor koji podsjeća na onaj britanski Monty Pythona uklopljenog u svakodnevne događaje Hrvata. Njegova publika već prepoznaje njegov stil i omiljene teme među kojima su zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, političkih i regionalnih tema, života u Slavoniji, ali i sarkastičnog pogleda na sebe samog. Upravo ova izražena osobnost koju ističe svojim dalmatinskim podrijetlom te bliskost sadržaja s obzirom na to da se najviše bavi aktualnostima iz regije čine ga definitivno našim najpopularnijim komičarem. Samostalna autorska predstava u kojoj ne koristi nikakve vanjske scenske ili audioefekte odiše opuštenom atmosferom koja vlada publikom. Iako zarazan, smijeh nije opasan, stoga se uputite na predstavu sjajnog Ivana Šarića i makar jednu večer zaboravite na sve brige i dobro se nasmijte. Termin nastupa, kao i online-prodaja, dostupni su na https://www.ivansaric.hr/, stoga rezervirajte svoju ulaznicu za drugi nastup na vrijeme i pripremite se za fenomenalnu večer stand upa. T.K.

Drugi nastup je istog dana, 8. ožujka, ali u 21 sat, također u HNK Osijek

Možda ste propustili...

IZVEDEN “RICHARD III. GRBAVI”

5. Slatinska mala scena

DJ VOLSTER OTVARA SVOJU IZDAVAČKU KUĆU I NAJAVLJUJE TRAUM

Pokušavamo ne dati publici ono što želi, nego ono što treba

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana