Regija
DRUŽENJE “SEDME SILE"

Nastavljena tradicija Novinarskog bala u Vinkovcima
Objavljeno 3. veljače, 2018.
VINKOVCI - U vinkovačkom hotelu Gem održan je tradicionalni Novinarski bal, novinarki i novinari Vukovarsko-srijemskih novinskih kuća i dopisništava.
Pozivu Ogranka Hrvatskog novinarskog društva (HND) Vukovarsko-srijemske županije odazvali su se pripadnici “sedme sile" iz Vinkovaca, Vukovara i Županje te se zabavili uz bogatu trpezu dok je za podizanje raspoloženja bio zadužen Tamburaški sastav “Srce Slavonsko” iz Vinkovaca.
Tradiciju održavanja Novinarskog bala, vukovarsko-srijemski Ogranak HND njeguje unazad 17 godina. Godišnja je to zabava novinarki i novinara ali i svih ostalih djelatnika u novinarstvu – snimatelja, montažera, tonaca, fotoreportera i ostalih naših kolega bez kojih bi novinarska profesija bila teško zamisliva.
Osim za druženje, prilika je to i za zajedničko podsjećanje na osnovne postulate na kojima počiva novinarstvo, a oni se mogu sažeti u jednu jedinu misao: da čitateljima, slušateljima i gledateljima objektivno prenesemo činjenice.
Na kraju recimo da je ove godine po prvi puta Novinarski bal posjetio i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić sa suradnicima.
Mario Kokaj
Možda ste propustili...

ZAVRŠENA OBNOVA ZGRADE OPĆINE

Stara ljepotica dobila novo lice

CRVENI KRIŽ VALPOVO

Pomažu volonteri iz Francuske

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DUNAV NIZAK I TOPLIJI OD JADRANA

Na površinu isplivale desetljetne tajne

2

VINKOVAČKA KUPALIŠTA

Vinkovčani spas od vrućina traže na Banji i bazenu

3

VINOGRADARI U POTRAZI ZA RADNOM SNAGOM

U Mandićevcu berači iz Našica, Trnava bez Brođana