Regija
DRUŽENJE “SEDME SILE"

Nastavljena tradicija Novinarskog bala u Vinkovcima
Objavljeno 3. veljače, 2018.
VINKOVCI - U vinkovačkom hotelu Gem održan je tradicionalni Novinarski bal, novinarki i novinari Vukovarsko-srijemskih novinskih kuća i dopisništava.
Pozivu Ogranka Hrvatskog novinarskog društva (HND) Vukovarsko-srijemske županije odazvali su se pripadnici “sedme sile" iz Vinkovaca, Vukovara i Županje te se zabavili uz bogatu trpezu dok je za podizanje raspoloženja bio zadužen Tamburaški sastav “Srce Slavonsko” iz Vinkovaca.
Tradiciju održavanja Novinarskog bala, vukovarsko-srijemski Ogranak HND njeguje unazad 17 godina. Godišnja je to zabava novinarki i novinara ali i svih ostalih djelatnika u novinarstvu – snimatelja, montažera, tonaca, fotoreportera i ostalih naših kolega bez kojih bi novinarska profesija bila teško zamisliva.
Osim za druženje, prilika je to i za zajedničko podsjećanje na osnovne postulate na kojima počiva novinarstvo, a oni se mogu sažeti u jednu jedinu misao: da čitateljima, slušateljima i gledateljima objektivno prenesemo činjenice.
Na kraju recimo da je ove godine po prvi puta Novinarski bal posjetio i vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić sa suradnicima.
Mario Kokaj
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike