Regija
BOSANČIĆ PREDAO VLAST

Smijenjen vinkovački gradonačelnik
Objavljeno 2. veljače, 2018.

VINKOVCI - Karnevalsko ludilo zahvatilo je Vinkovce,a smijenjen je dosadašnji gradonačelnik Ivan Bosančić koji je vlast predao Darku Žbunju koji će tako vladati Vinkovcima punih deset dana.
Bilo je dosta kandidata, svi su željeli ponijeti laskavu titulu gradonačelnika, no odluka je pala na Darka Žbunja koji je u svojoj predizbornoj kampanji imao najbolji program na milijunskim papirima , a uz to imao je rasplesanu Gradsku upravu.
- Poručio bih svim građanima Vinkovaca, da od sada više nema brige za ništa, radujte se, veselite se u ovih deset dana. Imamo puno projekata, no zasigurno to je životna radost i veselje. Krofne smo podijelili, a to je prvi znak pažnje prema građanima. Novaca u blagajni nema, no obećavam da će svi dobiti plaće i da se više neće odlaziti iz Vinkovaca, rekao je Darko Žbunj, novi gradonačelnik.


Bivši gradonačelnik Ivan Bosančić predao je vlast i zaželio puno sreće novom gradonačelniku, te je ovom prilikom rekao:
- Drago mi je da će deset dana novi gradonačelnik uživati u gradskim problemima, al naravno kroz šalu. U ovih deset dana radosti, veselja, opuštenosti sve će biti kao u bajci. Želja je otjerati zimu i u veselju dočekati proljeće, toplije dane. Drago mi je da se mladi ljudi okupljaju i održavaju tradiciju karnevala, istaknuo je bivši gradonačelnik Bosančić, te pozvao sve Vinkovčane i njihove goste na veliku karnevalsku povorku u nedjelju, 4.veljače u 11.00 sati.
Na izboru novog gradonačelnika bila je i osnovna škola Zrinskih Nuštar Područna škola Marinci koja je bila prošlogodišnji pobjednik karnevala u Vinkovcima.
Mario Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

25 GODINA BRAKA

Zdravko za srebrni pir iznenadio suprugu velikom proslavom

2

SUPRUŽNICI IZ GUNJE VIŠE OD 30 GODINA UZGAJAJU POV RĆE

Mnogo radimo, sve je teže opstati, a na tržnici osjetimo manjak kupaca

3

15. NATJECANJE ORAČA POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE

Najbolji orači Ivanika i Samardžija