Osijek
DVORANA JUG 2

Državno prvenstvo u plesu
Objavljeno 3. veljače, 2018.

Osječani će u subotu (3. veljače) u dvorani Jug 2, s početkom u 19 sati, moći uživati u plesnim bravurama koje će izvoditi najbolji plesači standardnih sportskih plesova. Riječ je o državnom prvenstvu na kojemu će nastupiti više od 60 plesnih parova iz svih krajeva Hrvatske. Među njima ima višestrukih osvajača brojnih odličja i priznanja na raznim domaćim i međunarodnim natjecanjima.

- Državno je prvenstvo Republike Hrvatske u standardnim plesovima najprestižnije natjecanje u sportskom plesu i vrhunac je naporna treniranja svih plesača i plesačica. To je jedan od najljepših dvoranskih sportova, u kojemu nalazimo i umjetnost i sport i zabavu. Plesni će vas parovi u večeri prepunoj dobre glazbe raznovrsnih ritmova, uz svu raskoš svojih kostima, zadiviti svojim gracioznim plesnim pokretima, energijom i prezentacijom plesa kao umjetnosti u kojoj je svaki pokret riječ - rekao je Siniša Danilović iz ŠPU Feniks.

U, otprilike, dva sata plesne čarolije, plesni će parovi prezentirati svih pet standardnih plesova - od sentimentalnog kralja plesova engleskog valcera, čvrstog i strastvenog tanga, ležernog i brzog bečkog valcera do otmjenog slowfoxa, koji se ne smije otplesati dosadno, i najveselijeg standardnog plesa, vrckavog, poletnog i živahnog, quickstepa. M.Bu.

Možda ste propustili...

VIJENAC JOSIPA KOZARCA U IŠČEKIVANJU OBNOVE

Naselje puca po šavovima, a još im parkiraju iz drugih ulica

PRIMARNA I SEKUNDARNA PREVENCIJA BOLESTI SUVREMENOG ČOVJEKA

Rezultati triju simpozija bit će knjiga

“PODUZETNICI BEZ GRANICA”

EWOB: Globalni tjedan poduzetništva

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OČAJNI ZBOG LAŽNIH OSVJEŽIVAČA ZRAKA

Ogorčena majka: Ne želim
dočekati smrt još jednog djeteta!

2

KBC-OV ZAVOD NAJBOLJI U HRVATSKOJ

Prvi prema stručnom kadru u dječjoj psihijatriji

3

NOVA INOVACIJA OSJEČANINA DAVORA KEZIĆA

Prvi dinamički vizualizator postavljen na raskrižju Gundulićeve i Zrinjevca

oglas