Osijek
AKCIJA “ČINI DOBRO”

Za 4 sata prikupljeno čak 46 doza krvi
Objavljeno 3. veljače, 2018.

Već tradicionalno, kao i svaka četiri mjeseca, petu godinu zaredom, održala se akcija “Čini dobro - daruj krv - poštuj druge” u organizaciji osječke humanitarne udruge “Auxilium”. Robna kuća Sjenjak ovaj put poslužila je kao savršeno okupljalište mladih i roditelja s djecom, koji su u četvrtak (1. veljače) darovali krv, ali i uživali u ugodnom druženju.

Provjereni program akcije tako je djeci ponudio igraonice u organizaciji “Moltonka”, dok su svi ostali posjetitelji mogli kušati ukusnu hranu i osvježavajuća pića nakon darovanja krvi.

- Iznimno smo zadovoljni još jednom uspješnom akcijom “Čini dobro”, jer smo na druženje i davanje krvi privukli više od stotinu zainteresiranih ljudi svih dobnih skupina - rekao je Marijan Gubina, voditelj projekta “Čini dobro”, ističući kako je u četvrtak od 15 do 19 sati prikupljeno impresivnih 46 doza krvi.

Tako su se u sklopu akcije svi darivatelji odrekli poznate nagrade, bona za pizzu, u korist marljivih volontera, štićenika Dječjeg doma Klasje i ostalih korisnika brojnih humanitarnih akcija. No, naposljetku su i dobrovoljni davatelji krvi dobili prigodnu nagradu – besplatan prijevoz Osječkim taksijem od Robne kuće Sjenjak do mjesta stanovanja. M. Mandić

Možda ste propustili...

ZAVRŠNA OPĆINSKA FIŠIJADA

Najbolji je fiš Ljubiše Rajčića

POSLIJEPODNE UZ ČAJ U HOTELU OSIJEK

Poduzetnici o svojim pozitivnim iskustvima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JESENSKA ČAROLIJA U PERIVOJU

Umjetnička djela od lišća

2

DRUGA KONFERENCIJA NAMIJENJENA OSNAŽIVANJU ŽENA U BIZNISU

Lean on Yourself okupio 170 mladih žena koje sanjaju o pokretanju privatnog posla

3

U POVODU SVJETSKOG DANA PRIJEVREMENO ROĐENE DJECE

Pješački most svijetlio za "palčiće"

oglas