Mozaik
ZA KONCERT U OSIJEKU 9. VELJAČE

Prljavci pozvali osječki Kit
Karson da im budu gosti
Objavljeno 3. veljače, 2018.

Fanovi će zajedno s Prljavim kazalištem u petak, 9. veljače u Osijeku proslaviti veliki jubilej i 40. rođendan Prljavaca. Natječaj za predgrupu za ovaj koncertni spektakl završio je 2. veljače, a zasigurno već mnogi slavonski bendovi iščekuju odluku žirija o naj bendu koji će zasvirati na koncertu u osječkoj dvorani Gradski vrt, prije Prljavaca. U iščekivanju proglašenja predgrupe organizatori velikog koncerta Prljavog kazališta otkrili su i još jednu zanimljivost – Mladen Bodalec i dečki iz Dubrave odlučili su na svoj koncert na žestoku svirku pozvati i posebne goste – osječki rock-band Kit Karson.

- Jako se radujemo suradnji s najvećim i najboljim rock-bandom u Hrvatskoj na njihovu nadolazećem koncertu u Osijeku. Iznimna nam je čast da su nas Prljavci pozvali da im gostujemo na koncertu. Oni su nam dugogodišnji veliki uzor i jedva čekamo da nam se pruži prilika da zasviramo na istom stageu sa svojim idolima i prijateljima. A sve Osječane i Slavonce pozivamo na ovaj koncert godine, u našem Osijeku! - ističe Dražen Šestić iz Kit Karsona, ne skrivajući euforiju i oduševljenje što će se za koji dan naći rame uz rame na koncertu s Prljavcima. Ulaznice za predstojeći veliki koncert Prljavog kazališta odlično se prodaju, otkrili su nam organizatori, pa se očekuje puna dvorana Gradski vrt i ona prava rockerska atmosfera za pamćenje. Ulaznice za ovaj iščekivani koncert mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima, kao i na sljedećim prodajnim mjestima:

Osijek: dvorana Gradski vrt – cafe-bar Pit Line, hotel Waldinger, lounge bar Waldinger i OK Tours; Vukovar:  hotel Lav; Našice: hotel Park Panolija; Đakovo: FILM caffe; Vinkovci: fitness centar ZARA; Ilok: cafe-bar Remix te u Turističkim zajednicama Bilje i Donji Miholjac. T.K.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAJAM VJENČANJA U TC PORTANOVA OSIJEK

Zvijezde nosile reviju za pomoć djeci s autizmom

2

HOLIVUDSKI PAR

Brad Pitt i Charlize Theron su u vezi

3

ODRŽANO 20. ZIMSKO SPREMANJE

U Antinu prikazana ljepota zimskog crkvenog ruva